9 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ

2021-03-03

9 ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ

Οι νόμοι του ΚΑΡΜΑ δεν υπάρχουν για να μας τιμωρήσουν. Είναι απλά ο τρόπος αυτού του κόσμου να κρατάει τις ισορροπίες και την πνευματική δικαιοσύνη. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σαν κλειδί είναι η ψυχή. Η ψυχή συλλέγει εμπειρίες. Καλές κακές, άσχημες, όμορφες, χαρούμενες η γεμάτες με πόνο.

Με αυτό τον τρόπο, τον δικό της τρόπο!, μαζεύει συλλέγει πληροφορίες και αυτές οι πληροφορίες βοηθάνε στην εξέλιξη της. Γεννιόμαστε κάτω από συγκεκριμένες πλανητικές και αριθμολογικές επιδράσεις και αυτό δεν είναι κάποιο τυχαίο γεγονός, αλλά ΠΡΟ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ. Έχετε ποτέ αναλογιστεί ότι έχετε γεννηθεί κάτω από μια πλανητική σύνθεση? Έχετε επιλέξει τόπο, χρόνο? Ότι δεν είναι τυχαία γεγονότα, όπως και η δημιουργία της Γης αλλά και όλου του πλανητικού συστήματος δεν είναι απλά τυχαίες συνθέσεις, δεν έτυχε η δημιουργία όλου αυτού του οικοδομήματος. Όπως οι πλανήτες ακολουθούν για παράδειγμα συγκεκριμένες τροχιές έτσι και οι άνθρωποι έχει ο καθένας την δική του τροχιά.

Όλοι μας θέλουμε και κυνηγάμε την απόλαυση σε αυτή τη ζωή και είναι σωστό δεν είναι λάθος. Όμως για την ψυχή ο σκοπός είναι διαφορετικός, το ζητούμενο της ψυχής είναι σε άλλους τομείς. Η ψυχή μέσα από εμπειρίες μαθαίνει, γεμίζει το εσωτερικό της περίβλημα. Η κατανόηση των γεγονότων που συμβαίνουν στη ζωή μας αλλά και η ουσία τους, μέσα από παρατήρηση και ανάλυση σε βάθος θα μας φέρουν στο φως αυτό που ονομάζεται Θέλημα Θεού.

Παντού σε όλο τον πλανήτη Άνθρωποι και έθνη υπόκεινται κάτω από τον κανόνα, ότι έσπειρες θα θερίσεις και κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό τον κανόνα.

«3-15 οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός 3-16 οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.» Οφείλεις λέει εδώ η Αποκάλυψη να πάρεις θέση, είτε με το μέρος του καλού είτε με το μέρος του κακού. Χλιαρός σημαίνει άλλοτε πράττεις το καλό, άλλοτε το κακό.

Αν όμως δεν τοποθετηθείς τότε θα σε αποβάλλω από το σύστημα εξελίξεως. Αυτό το εδάφιο αναφέρεται λοιπόν σε ανθρώπους οι οποίοι είτε συνειδητά είτε ασυνείδητά πράττουν κακό η καλό. Ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά μέσα του τι είναι καλό τι είναι χρήσιμο τι είναι κακό και καλό. Οπότε είναι θέμα επιλογής ξεκάθαρα.

Να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι οι οποίοι πράττουν κακό, προξενούν πόνο, και επιβολή της δικής τους θέλησης, αδικία η εξαπάτηση, ελκύουν με μαθηματική ακρίβεια τις ανάλογες Καρμικές συνέπειες, Ο Καρμικός νόμος δεν κάνει διακρίσεις και οι συνέπειες είναι ανάλογες με τη πράξη. Δεν είναι τιμωρία αλλά η αποκατάσταση της ισορροπίας.

Η κάθε ψυχή έχει δυο επιλογές

1. Η θα την αναγκάσει οι νόμος να υποστεί πόνο

2. Εάν συνεχίσει να επιμένει, τότε αλλάζει τη θέση της απέναντι στο Θεϊκό σχέδιο και αντί να ακολουθεί πορεία εξέλιξης θα ακολουθήσει συνέπειες μεγαλύτερες από τον πόνο, όμως εδώ τον λόγο τον έχει η θεϊκή βούληση.

Στην Αστρολογία οι Δεσμοί της Σελήνης μας δίνουν το κύριο ΜΑΘΗΜΑ της ζωής και οι γωνίες των πλανητών μας δίνουν το είδος αλλά και την ευκολία η δυσκολία του ΣΚΟΠΟΥ. Ένα άτομο σε πολύ ανώριμο ψυχικό επίπεδο ακολουθεί την μοίρα του, δηλαδή τις προδιαγραφές του Ωροσκοπίου του, αυτό σημαίνει και αστρολογικά ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Αν όμως καταφέρει και ωριμάσει ψυχικά, τότε είναι αντίθετα ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

Οπότε ο συνδυασμός Ωροσκοπίου και ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ δημιουργούν τα γεγονότα τις δοκιμασίες. Ένα άτομο ψυχικά εξελιγμένο οι ζωδιακές επιδράσεις καθορίζουν ελάχιστα τα μέλλον του. Ναι σωστά διαβάσατε. «Θεέ μου μου, βοήθησέ με να αλλάξω τα πράγματα που μπορώ, βοήθησέ με να αποδεχθώ αυτά που δεν μπορώ να αλλάξω και δώσε μου σοφία να ξέρω την διαφορά»

1. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ο Νόμος αυτός μας βοηθά να αντιληφθούμε ότι όλες μας οι πράξεις λειτουργούν ως μια αλυσίδα. Το ένα πράγμα οδηγεί σε ένα άλλο. Όλα τα γεγονότα απο κάπου-κάποιον επηρεάζονται, αυτό δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση . Από κάπου υπάρχει μια αρχή μια αιτία. Ο ΝΟΜΟΣ εδώ μας λέει ότι τίποτα δεν είναι αφημένο στην τύχη δεν υπάρχουν συμπτώσεις απλά αντιδράσεις. Οι άνθρωποι επειδή δεν μπορούν να εξηγήσουν τα δεδομένα και τα γεγονότα πιστεύουν ότι όλα είναι θέμα τύχης.

2. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ο Νόμος εδώ ξεκάθαρα μας λέει το εξής οτι ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Τίποτα δε θα σου συμβεί χωρίς την δική σου άδεια και συγκατάθεση (αναλογίσου μήπως σου συμβαίνουν διότι το επιτρέπεις? διότι δεν βάζεις όρια η επειδή δεν παίρνεις μια τοποθέτηση?). Έχεις την απόλυτη ευθύνη για την επιτυχία και την αποτυχία στη ζωή σου, και ναι ο ΝΟΜΟΣ εδώ λέει ότι μπορείς ανεξάρτητα το τι συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο, εσύ με δική σου ευθύνη μπορείς να αλλάξεις την ροή

3. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Ο Νόμος εδώ ορίζει οτι ανάπτυξη και η πρόοδος εξαρτάται μόνο από εσένα, μέσα από τα γεγονότα είναι κάτι που πρέπει να εμπειριωθεί. Πρέπει να ηγηθείς πραγματικά των αλλαγών που εσύ επιθυμείς και που στοχεύεις. Που πραγματικά επιθυμείς να αναπτυχθείς και να προχωρήσεις. Μήπως είσαι κάπου που υποφέρεις αλλά συμβιβάζεσαι λόγω συνθηκών?

4. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι για να προκαλέσεις τις αλλαγές που θες στη ζωή σου, πρέπει πρώτα να αποδεχτείς την πραγματικότητα των καταστάσεων , είναι αυτό που είναι. Δεν σε δέχθηκαν, σε απέρριψαν, σε κορόιδεψαν σου έκαναν κάτι κακό, μην εμπλακείς σε εσωτερικές διαμάχες ή συγκρούσεις για το αν τελικά αξίζεις η όχι. Να είσαι αληθινός ξεκάθαρος, δες την πραγματικότητα κατάματα και γίνε ρεαλιστής προσέγγιση ετσι τα γεγονότα ώστε να βρεις λύση.

5. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι τίποτα δεν σχηματίζεται γύρω σου χωρίς την δική σου έγκριση, έχεις την δύναμη να συμβεί, αν πραγματικά το θες. Εσύ και μόνο Είσαι ο δημιουργός και αυτός που ολοκληρώνει το έργο του και την επιτυχία. Εσύ δημιουργείς με την δική σου ενέργεια, πρόθεση αλλά και τις πράξεις. Οπότε εδώ το ερώτημα είναι ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ.

6. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΤΟΥ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι οι πράξεις ΜΑΣ θα καθορίσουν το αποτέλεσμα , θα γίνεις οι επιλογές σου. Οι πράξεις δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Όμως χρειάζεται να γνωρίζεις ότι εδώ χρειάζεται ΔΡΑΣΗ. Το τίποτα θα σου φέρει και το τίποτα.

7. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι τίποτα δεν θα συμβεί μέχρι το απόλυτο συγχρονισμό, οπότε έχουμε την σημαντικότητα του ΧΡΟΝΟΥ. Υπάρχει χρόνος για ολα, και πρέπει να αναγνωρίσεις τον δικό σου χρόνο. Μπορεί να θες τώρα να ξαποστάσεις, σεβάσου το, μπορεί να θες να στοχαστείς να διαλογιστείς σεβάσου το.

8. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι ΟΛΑ αλλάζουν, και υπάρχει συνεχής αλλαγή. Αυτό ισχύει σε όλο το κοσμικό σύμπαν ,από αρχής γεννήσεως, τα πάντα ρει. Η ζωή μας είναι γεμάτη από έναν αέναο κύκλο, γέννηση-θάνατος, αρχη-τελος. μάθε ότι όλα αλλάζουν ότι όλα ρέουν ότι τίποτα δε μένει σταθερό.

9. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ Ο Νόμος εδω ορίζει οτι δώσεις θα πάρεις, όπως έσπειρες θα θερίσεις. Ανάλογα με την πράξη θα υπάρχει και το αντίστοιχο αναλογικό αποτέλεσμα. Αν έκανες κάτι κακό, οι ΚΑΡΜΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Οι Νόμοι αυτοί μπορούν να φτάσουν μέχρι και 7 γενιές πίσω, ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ..λέει εδώ ο νόμος θα φτάσει μακριά γιατί οι ΚΑΡΜΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ γνωρίζουν πολύ καλά για το πότε πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. ΟΙ Καρμικοί Νομοι μπορεί να αποδοθούν άμεσα σχεδόν αμέσως ή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όμως το σίγουρο είναι ένα ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ.