5 σημαντικοί κρύσταλλοι για την εποχή του Σκορπιού♏️

2023-10-28

🔴5 σημαντικοί κρύσταλλοι για την εποχή του Σκορπιού♏️ 

😉Θα σου πω πράγματα ΚΑΙ θάματα😲 

💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! ♏️Η εποχή του Σκορπιού είναι προ των πυλών, που σημαίνει ότι οι ζωές μας πρόκειται να γίνουν πιο περίπλοκες, μυστηριώδεις, βαθιές, πνευματικές, παθιασμένες, ακόμα και σκοτεινές. Η ενέργεια του Σκορπιού είναι πλούσια, έντονη και λίγο νευρική. 

♏️Πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονται καλά προετοιμασμένοι και προσωπικά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματα που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού - όπως η ζήλια, η μυστικότητα και ο φθόνος - αλλά πολλοί περισσότεροι από εμάς μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια εξωτερικών ενεργειών για να κρατήσουν το κεφάλι τους πάνω από τα κατακλυσμιαία νερά του Σκορπιού. Υπάρχουν πνευματικές ενέργειες που συνδέονται με το ζώδιο του Σκορπιού, τις οποίες πολλοί άνθρωποι θα θελήσουν να ενισχύσουν και να προσελκύσουν προς το μέρος τους- η εποχή του Σκορπιού είναι μια εξαιρετική εποχή για να βουτήξετε στα μυστήρια και την πνευματική φύση της ζωής. ♏️Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κρυστάλλους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εποχή του Σκορπιού Είτε θέλετε να διατηρήσετε τον εαυτό σας χαλαρό και αισιόδοξο είτε προσπαθείτε να προσελκύσετε περισσότερη από αυτή την αινιγματική ενέργεια του Σκορπιού κοντά σας, υπάρχει ένας κρύσταλλος εκεί έξω για να σας βοηθήσει. Οι κρύσταλλοι λειτουργούν με κάθε αστρολογική εποχή, αλλά υπάρχουν ορισμένοι λίθοι των οποίων η ενέργεια σχεδόν βουίζει από ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του Σκορπιού. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τους τέλειους κρυστάλλους για να συνεργαστείτε με αυτή την εποχή του Σκορπιού. 

🔴1. Οψιδιανός Ο οψιδιανός είναι ένας κρύσταλλος που μοιράζεται την ίδια ένταση με τις δονήσεις του Σκορπιού, αλλά με ένα twist: αυτή η πέτρα είναι γνωστή για την ικανότητά της να καθαρίζει την ψυχική σφαίρα. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ψυχικό καθαρισμό από καιρό σε καιρό, και αυτή είναι η τέλεια πέτρα για να χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον σκοπό. Όλοι όσοι συναντάμε αφήνουν ένα κομμάτι της ενέργειάς τους να παραμείνει κοντά στην αύρα μας, και μερικές φορές η δική μας αρνητικότητα μπορεί να παραμείνει πολύ περισσότερο απ' όσο θα θέλαμε. Αν αισθάνεστε ότι η ψυχική σας ενέργεια χρειάζεται καθαρισμό, διαλογιστείτε με ένα κομμάτι οψιδιανού. Ο οψιδιανός μπορεί να σας βοηθήσει να επιστήσετε την προσοχή στις σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Μας υπενθυμίζει ότι όλοι μας αποτελούμαστε από θετικά και αρνητικά, σκοτεινά και φωτεινά. Ενώ και οι δύο πλευρές είναι απαραίτητες, μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ να κατανοήσετε όλα τα κομμάτια του εαυτού σας. 🔴2. Αμέθυστος Ο αμέθυστος είναι μια θαυμάσια πέτρα για να δουλέψετε με την εποχή του Σκορπιού, λόγω της ικανότητάς του να απαλύνει συναισθηματικές πληγές, να βοηθά με εθιστικές συμπεριφορές και να αυξάνει την πνευματική ενέργεια. Μπορεί να βρεθείτε να ξεθάβετε πληγές του παρελθόντος αυτή την εποχή του έτους λόγω της ώθησης του Σκορπιού να σκάψετε βαθύτερα. Ο αμέθυστος μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που προκύπτουν. Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση των συναισθημάτων σας καθώς περιηγείστε σε παλαιότερα ζητήματα που χρειάζονται θεραπεία, ο αμέθυστος μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ. Τέλος, ο αμέθυστος μας συνδέει με το πνευματικό μας κέντρο - μια ευπρόσδεκτη πρόσκληση καθώς συναντάμε τη μυστικιστική φύση του Σκορπιού. 

🔴3. Ακουαμαρίν Η ενέργεια του Σκορπιού περιέχει μυστήριο και μυστικότητα. Μπορεί να μην αισθανθείτε ποτέ πραγματικά ότι γνωρίζετε τους Σκορπιούς στη ζωή σας, και αυτό γιατί υπάρχει μια αίσθηση ότι η φύση αυτού του ζωδίου κρατάει ορισμένα πράγματα κρυφά. Ωστόσο, αν και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μοιραστεί κάθε κομμάτι του εαυτού του με οποιονδήποτε, είναι σημαντικό να μάθουμε να ανοίγουμε και να αφήνουμε τους άλλους να μπαίνουν μέσα. Όταν η ενέργεια του Σκορπιού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί να νιώθετε την τάση να κλείνετε τα συναισθήματά σας στο μπουκάλι και να προσπαθείτε να τα αφήσετε να βουλιάξουν. Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθήσετε, τα εμφιαλωμένα συναισθήματα θα βγαίνουν πάντα στην επιφάνεια κάποια στιγμή. Είναι σημαντικό να μάθετε να αφήνετε κάποια από αυτά να βγαίνουν από νωρίς με ανθρώπους που εμπιστεύεστε, και το aquamarine είναι ακριβώς η πέτρα που θα σας βοηθήσει να πατήσετε το κουμπί απελευθέρωσης. Ο Ακουαμαρίν ενθαρρύνει το άνοιγμα και βελτιώνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, καθιστώντας το λίγο πιο εύκολο να αφήσετε τους ανθρώπους να δουν την ευάλωτη πλευρά σας. Αυτή η πέτρα μειώνει το φόβο και σας βοηθά να αισθάνεστε πιο ισορροπημένοι όταν ανοίγεστε στους άλλους. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων όσων έχουν Ήλιο Σκορπιό. 

🔴4. Μαλαχίτης Ο μαλαχίτης είναι μια μεταφυσική πέτρα με σύνδεση με το πνευματικό πεδίο. Αυτός ο κρύσταλλος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν διαλογίζεστε ή κάνετε άλλες ενδοσκοπικές εργασίες. Ο μαλαχίτης ενθαρρύνει τη γείωση και την ισορροπία και βοηθά στη μείωση της έντασης ορισμένων συναισθημάτων. Ο μαλαχίτης είναι ένας αισθησιακός λίθος που ταιριάζει με την αισθησιακή ενέργεια του Σκορπιού. Αυξάνει τη ροή του αίματος στα σεξουαλικά όργανα και συνδέεται με τη θεά του έρωτα, την Αφροδίτη. Αυτός ο κρύσταλλος συνδέεται με τον Πλούτωνα, τον μεταμορφωτικό κυρίαρχο πλανήτη του ζωδίου του Σκορπιού. Ο Πλούτωνας μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε βαθύτερες, πιο μεταφυσικές έννοιες και να παρατηρήσουμε τον κρυμμένο κόσμο γύρω μας. Προωθεί τον εσωτερικό μετασχηματισμό και μας βοηθά να αναπτύξουμε την πνευματική, ερευνητική μας φύση. Ο μαλαχίτης είναι επίσης μια εξαιρετική πέτρα για τον καθαρισμό του χώρου από την αρνητική ενέργεια. 

🔴5. Λαμπραντορίτης Ο λαμπραντορίτης ενσαρκώνει τέλεια τη μυστικιστική, μαγική φύση του Σκορπιού. Κυριολεκτικά γνωστός ως η πέτρα της μαγείας, ο λαμπραντορίτης αυξάνει την ενέργεια του θαύματος και του υπερφυσικού. Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την περίεργη φύση του και την προθυμία του να εξερευνήσει κρυμμένα βασίλεια, και ο λαμπραντορίτης είναι το τέλειο σκαλοπάτι σε αυτά τα άγνωστα βασίλεια. Ιδανικός για διαλογισμό και ταρώ, αυτός ο κρύσταλλος ακτινοβολεί αλχημική ενέργεια και είναι εξαιρετικός για την εποχή του Σκορπιού. 

🔴Δουλεύοντας με τους κρυστάλλους σας Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε πολλή πραγματική δουλειά όταν εργάζεστε με τους κρυστάλλους. Η παρουσία και η ενέργειά τους λειτουργούν καλά από μόνες τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενσωματώσετε τους κρυστάλλους στη ζωή σας: Διαλογιστείτε περιτριγυρισμένοι από τους κρυστάλλους σας ή κρατήστε έναν σε κάθε χέρι. Τοποθετήστε τους αγαπημένους σας κρυστάλλους γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγετε να δουλέψετε με τους λίθους σας, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε μια αίσθηση σύνδεσης με τον εαυτό σας και το πνεύμα σας.