Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο 22 με 28 Ιαν 2024

2024-01-20

Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο!

 Μια 😉ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ😉 εβδομάδα μας περιμένει, ευτυχώς όμως έχεις τον ΑΚΑΣ και σε προσέχει!!! 

🎴 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Το εβδομαδιαίο σας ταροσκόπιο είναι μια 😉ειδική μοναδική μέθοδος😉 όπου, συνδυάζω Αστρολογία-Αριθμολογία και 👉 τραβώ συγκεκριμένες κάρτες Ταρώ για εσάς! 22 – 28, 2024😉Θα σου πω πράγματα και θάματα! 😲 

 💙Κάνε εγγραφή και πάτα 🔔καμπανάκι για να μη χάνεις τις εκπλήξεις που ετοιμάζω! ✅Κάθε εβδομάδα, τα αστέρια και οι κάρτες έχουν την ευκαιρία να μας εκπλήξουν και να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζουμε διαισθητικά. 

✅ Πριν προλάβετε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας, βρισκόμαστε ήδη πάνω από τα μέσα του πρώτου μήνα του 2024 - και περισσότερες αλλαγές έρχονται ακόμα, οπότε μην κρατάτε ακόμα την αναπνοή σας. 

✅Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο θα τερματίσει την ανάδρομη πορεία του στις 27 του μήνα, ωθώντας μας σε μια περίοδο αλλαγής και προόδου μετά από προηγούμενη στασιμότητα.

✅ 

✔️Και η φωνή των καρτών ταρώ ας μας διαφωτίσει με την σοφία και την ιδιαίτερη διορατικότητα που έχουν για ανακαλύψουμε το συμβαίνει αυτή την εβδομάδα ! ✔️Εβδομαδιαίες Ταρωπροβλέψεις του ζωδίου σας λοιπόν, πάμε να δούμε, 

♈️ Κριός Ο Ήλιος Κριέ, αυτή η εβδομάδα φαίνεται φοβερά φωτεινή! Και αυτή τη φορά, το φως λάμπει από μέσα σου. Ο Ήλιος σας δείχνει να αγκαλιάζετε μερικές από τις πιο λαμπρές, αυθεντικές σας ιδιότητες, να αισθάνεστε σε αρμονία με τον αληθινό σας εαυτό και να μη φοβάστε να τον δείξετε. Μπορεί ξαφνικά να φαίνεται ότι όλα κυλούν πιο ομαλά από ό,τι συνήθως, όχι εξαιτίας κάποιου γεγονότος που βρίσκεται εκτός του ελέγχου σας, αλλά επειδή η αυτοπεποίθηση συχνά κάνει τα πράγματα να αισθάνονται τόσο καλά. Απολαύστε το, Κριοί, και μην ξεχνάτε να μοιράζεστε την αγάπη και με τους άλλους. 

♉️ Ταύρος 3 Πεντάκτινο Ταύρε, αυτή την εβδομάδα είναι καλύτερο να την περάσεις με τους άλλους. Το 3 Πεντάκτινο υποδεικνύει ότι η επιτυχία μπορεί να βρεθεί σε ομάδες- με άλλα λόγια, η συνεργασία, η συνεννόηση και η ομαδική εργασία θα κάνουν το όνειρο να πετύχει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την εργασία, την καριέρα, τα οικονομικά και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας (καθώς και την εκμάθηση νέων). Κρατήστε το αυτί σας ανοιχτό για να ακούτε όταν χρειάζεται, αλλά να είστε επίσης πρόθυμοι να παίξετε το ρόλο του δασκάλου όταν μπορείτε. Αυτή την εβδομάδα, δεν πρόκειται να διατηρήσετε έναν αυστηρό ρόλο, αλλά να μοιράσετε την ευθύνη (ώστε να επωφεληθούν όλοι!). 

♊️ Δίδυμοι Ο Πύργος Προσοχή, Δίδυμοι. Βιώνεις μια κλασική "στιγμή του Πύργου". Ο Πύργος δεν είναι και το πιο συναρπαστικό χαρτί, καθώς υποδηλώνει κάποιο χάος και σοβαρά εμπόδια, αλλά να θυμάστε: με αυτό το χαρτί, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν για καλό λόγο. Αυτή την εβδομάδα, η "στιγμή του Πύργου" σας μπορεί να μοιάζει με ένα απλό πρόβλημα που σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε, ή μπορεί να είναι μια ολόκληρη εβδομάδα σύγχυσης και δυσφορίας. Όπως και να 'χει, καθώς ο Πύργος καθαρίζει και ξεκαθαρίζει το παλιό, καλείστε αυτή την εβδομάδα να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και να επανεξετάσετε τι χρειάζεστε πραγματικά στη ζωή σας (και τι μπορεί να πρέπει να απελευθερωθεί).

♋️ Καρκίνος 10 Πεντάκτινο Καρκίνε, αυτή είναι μια δυνατή, σταθερή και θρεπτική εβδομάδα για σένα! Το 10 Πεντάκτινο είναι μια κάρτα μακροπρόθεσμης αφθονίας, ένας θετικός οιωνός για τις κληρονομιές που σκοπεύετε να αφήσετε πίσω σας (στις κοινωνικές σας κοινότητες, στην εργασία σας και στη Γη γενικότερα). Αυτή την εβδομάδα, είναι ιδανικό να συντονιστείτε με τα οχυρά σταθερότητας και υποστήριξης που έχετε ήδη χτίσει για άφθονη ξεκούραση και αναγέννηση. Παρόλα αυτά, είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για δουλειά και για να βάλετε λίγη προσπάθεια και λίπος στο Σύμπαν. Με άλλα λόγια, Καρκίνε... δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά! 

♌️ Λέων 5 Πεντάκτινο Δεν μπορούμε πάντα να τα έχουμε όλα, Λέων. Για κάποιους Λέοντες, το 5 Πεντάκτινο είναι ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιες απώλειες, απογοητεύσεις και αναποδιές αυτή την εβδομάδα στον τομέα της εργασίας, των οικονομικών και της καριέρας σας. Για άλλους, μπορεί ήδη να επεξεργάζεστε κάποια δυσαρέσκεια σε αυτόν τον τομέα, μένοντας σε πράγματα που δεν έχετε και σε δρόμους που δεν έχετε πάρει. Αυτή την εβδομάδα, σας ενθαρρύνουμε να νιώσετε ό,τι χρειάζεται να νιώσετε και να επεξεργαστείτε τις απώλειες όπως χρειάζεται... αλλά να θυμάστε να σηκώνεστε και να συνεχίζετε όπως κάνετε συνήθως, γενναίοι λέοντες. 

♍️Παρθένος 9 σπαθί Ο Παρθένος δεν είναι άγνωστος στο άγχος, αλλά αυτό σας χτυπάει ιδιαίτερα έντονα αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή, το 9 Σπαθί ρίχνει έναν τεράστιο προβολέα στους μεγαλύτερους εφιάλτες, τα άγχη και τις ανησυχίες σας. Αυτή η κάρτα είναι τα διαφαινόμενα ερωτήματα "τι θα γινόταν αν;", η ανησυχία για το αν κάνετε κάτι σωστό ή λάθος και η συνεχής αμφισβήτηση... βασικά, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Όλοι έχουμε τις "κακές" μας στιγμές, αλλά αυτή η εβδομάδα απαιτεί επιπλέον αυτοαγάπη, υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα και ειλικρινή ευαλωτότητα. Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα, Παρθένε. 

♎️ Ζυγός Η Μεγάλη Ιέρεια Ζυγέ, ποιες ιδέες περιμένεις να δεις στο τραπέζι αυτή την εβδομάδα; Η Μεγάλη Ιέρεια δείχνει ότι μπορεί τελικά να έχετε ήδη πολλές από τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Αυτή η κάρτα είναι ένα θετικό μήνυμα για το διαισθητικό σας ένστικτο, την πνευματικότητά σας και την ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές διακρίσεις. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της Υψηλής Ιέρειας με όποιον τρόπο έχει το μεγαλύτερο νόημα για εσάς - ισχυρές συνεδρίες διαλογισμού, μαντική πρακτική ή απλώς στην καθημερινή σας ζωή. Πώς θα την αξιοποιήσεις στο έπακρο, Ζυγέ; 

♏️ Σκορπιός 9 Κούπα Σκορπιέ, τι θέλεις πραγματικά; Το 9 του Κούπα είναι επίσης γνωστό ως "η κάρτα των ευχών", καθώς μεγεθύνει όλα τα πιο τρελά σας όνειρα και τα πιο γνήσια κομμάτια της φαντασίας σας. Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη σύνδεση με αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και με το να μπείτε σε τροχιά ώστε να πιστέψετε πραγματικά ότι όλα είναι δυνατά. Αυτός είναι ένας θετικός οιωνός για όμορφα, απροσδόκητα πράγματα που θα εκτυλιχθούν αυτή την εβδομάδα, αλλά όλα πρέπει να ξεκινήσουν από τη δική σας πίστη και εμπιστοσύνη στο Σύμπαν (και στον εαυτό σας). 

♐️Τοξότης Ο ερημίτης Ο Τοξότης έχει πολλή σοφία για να δουλέψει, αλλά αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι πάντα για να τη χρησιμοποιήσετε. Ο Ερημίτης είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση της τεχνογνωσίας και της επίγνωσής σας για τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας. Οι Τοξότες είναι γνωστοί, άλλωστε, για τις φιλοσοφικές τους γνώσεις. Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να επικυρώσετε και να συντονιστείτε με αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο παραγωγικό να είστε στοχαστικοί για χάρη της πρακτικής του στοχασμού και όχι τόσο για να θέσετε σε κίνηση σημαντικές αποφάσεις ακόμη. 

♑️Αιγόκερως Άσσος Μπαστούνι Ο Αιγόκερως μαγειρεύει για τα καλά αυτή την εβδομάδα! Ο Άσσος Μπαστούνι υποδεικνύει ότι νέες ευκαιρίες, φρέσκες ιδέες και καθαρές εκκινήσεις βρίσκονται στον ορίζοντα για σένα, σοφή κατσίκα. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή μιας επιφοίτησης, μιας ιδέας για ένα έργο ή κάποιου άλλου που θα σας παρουσιάσει σχέδια δράσης τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς. Για τους Αιγόκερους που επιθυμούν να ταξιδέψουν, αυτή η κάρτα είναι ένας πολύ καλός οιωνός και γι' αυτό (ή ακόμα και για την καθιέρωση των σχεδίων για ταξίδια). Αδράξτε τη στιγμή, Αιγόκερε - μπορεί να έρθει και να φύγει γρήγορα! 

♒️ Υδροχόος Βασίλισσα των Σπαθιών Υδροχόε, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τη διανοητική σας πλευρά. Η Βασίλισσα των Σπαθιών επιβεβαιώνει τη νοημοσύνη, το πνεύμα, τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και τις ηγετικές σας ικανότητες. Αυτή την εβδομάδα, κάποιοι Υδροχόοι μπορεί επίσης να αισθάνονται πιο άνετα παίζοντας τον μοναχικό λύκο, καθώς η Βασίλισσα των Σπαθιών είναι κατά καιρούς γνωστή για ένα πιο ανεξάρτητο στυλ ζωής. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να εμπιστεύεστε το μυαλό σας, να παίρνετε ξεκάθαρες αποφάσεις και να παίρνετε τις αποφάσεις. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, Υδροχόε. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας! 

♓️Ιχθύες 9 Μπαστούνι Οι Ιχθύeς βρίσκονται σε άμυνα αυτή την εβδομάδα. Το 9 Μπαστούνι τονίζει την ανάγκη για έντονη παρατήρηση και υποχώρηση πριν κάνετε μεγάλες κινήσεις. Μην το εκλαμβάνετε ως μια εποχή για ξεκούραση ή "μηδενική δράση" - αυτή η κάρτα απορροφά περισσότερη ενέργεια από όση αντιλαμβάνεστε. Αυτή η φάση "παρακολούθησης και αναμονής" είναι σημαντική καθώς συγκεντρώνετε πληροφορίες πριν κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Ωστόσο, μην υποτιμάτε πόση ξεκούραση και αναγέννηση θα χρειαστείτε για να εξισορροπήσετε αυτές τις προσπάθειες. 

🎇Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταροσκόπιό σας με τις συμβουλές του ΑΚΑΣ! 

🎇Τα ταροσκόπια είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να έχετε στο πνευματικό σας οπλοστάσιο, ειδικά όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό της εβδομάδας σας και την υλοποίηση των ονείρων σας. 

🎇Αλλά αυτό ισχύει μόνο αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πραγματικά. Εξάλλου, το Ταρό είναι ένα μαγικό εργαλείο καθοδήγησης, αλλά μπορεί να φτάσει μόνο όσο είμαστε πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουμε. 

🎇Οι Ακας Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Ταρωπροβλέψεις και Ταρω Ιστορίες με Πλανήτες και ζώδια, είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ΑΚΑΣ! Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας