Πώς να πλοηγηθείτε στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στον Κριό

2023-09-24

👉Πώς να πλοηγηθείτε στην Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στον Κριό 

👉Μια Πανσέληνος είναι γνωστό ότι σπρώχνει τα συναισθηματικά όρια και δοκιμάζουν τα όριά μας. Και με μια Πανσέληνο στον φλογερό Κριό να πλησιάζει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ψυχραιμία σας θα δοκιμαστεί, ίσως και να φουντώσει, καθώς αυτή η διέλευση πυροδοτεί τη φωτιά μέσα σας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στις 29 Οκτωβρίου 2023 μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα επιθετικότητας ή θυμού, ειδικά αν δεν είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε με τέτοια ενέργεια και θερμότητα! 

👉Γι' αυτό έχουμε αυτόν τον οδηγό, γεμάτο συμβουλές και κόλπα που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την ουράνια διέλευση, επιτρέποντάς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για πνευματική ανάπτυξη και συναισθηματική σοφία, αντί να την αφήσεις να σε κυριεύσει και να προκαλέσει εμπόδιο στην πρόοδό σου. 

👉Αυτό μπορεί να ακούγεται εκφοβιστικό στην αρχή, αλλά η Πανσέληνος μπορεί να είναι μια αρκετά αναζωογονητική, συναρπαστική στιγμή - ειδικά αν ξέρεις πώς να δουλέψεις με αυτή την υπερχειλίζουσα ενέργεια. Μπορούμε να αρχίσουμε να ενθουσιαζόμαστε με τις αλλαγές που αρχίσαμε να εκδηλώνουμε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Νέας Σελήνης, καθώς η Σελήνη γεμίζει και αρχίζει να ξεχειλίζει όχι μόνο συναισθήματα αλλά και αφθονία. 

👉Η Πανσέληνος σου επιτρέπει επίσης να απελευθερώσεις οποιαδήποτε από τα συναισθήματα που μπορεί να καταπίεσες ή να κράτησες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων, δίνοντάς μια αίσθηση ελευθερίας και νεότητας. Αυτό το νέο ξεκίνημα ενισχύεται από την ενέργεια του Κριού, η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα. Κάθε Πανσέληνος αποκτά διαφορετική προσωπικότητα ανάλογα με το ζώδιο από το οποίο διέρχεται. 

 👉Η κατανόηση της φύσης του συγκεκριμένου ζωδίου θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στη συναισθηματική ροή που φέρνει η πλούσια Σελήνη, ξεχειλίζοντας από την ενέργεια των άστρων που μας καθοδηγούν. Σχετικά με την Πανσέληνο στον Κριό Κάθε Πανσέληνος πραγματοποιείται σε διαφορετικό ζώδιο κάθε μήνα και παίρνει την ενέργεια και τα θέματα του συγκεκριμένου ζωδίου. Όταν η Πανσέληνος εμφανίζεται στον Κριό, τονίζονται οι ιδέες του πάθους, της δράσης, της δημιουργικότητας και της κίνησης προς τα εμπρός, καθιστώντας αυτή την περίοδο συναρπαστική για να ζεις! 

👉Ο Κριός είναι Παρορμητικό ζώδιο της Φωτιάς της Άνοιξης - καθώς και το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με την ανάληψη της ευθύνης, το να κάνουμε πράγματα, να ακολουθούμε τα όνειρά μας και να βρίσκουμε τα πάθη μας. Ενώ το ζώδιο του Κριού συνδέεται με την ιδέα του νέου ξεκινήματος, η Πανσέληνος συνδέεται με την ιδέα της απελευθέρωσης και της αποδοχής τυχόν θυρών που μπορεί να κλείνουν στη ζωή μας. Παρόλο που μπορεί να νιώθουμε αγχωτικό ή προκλητικό να αφήνουμε καταστάσεις ή σχέσεις να βγαίνουν από τη ζωή μας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να αφήσουμε ορισμένα πράγματα για να κάνουμε χώρο για αυτά που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας. 

Σκεφτείτε τους στόχους που θέλετε να εκπληρώσετε βαθύτερα. Όλα αυτά είναι πιθανόν να είναι μέσα στα χέρια σας, αλλά θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε αυτές τις σκέψεις, τις ιδέες και τις επιθυμίες αν είστε προσκολλημένοι σε καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί, ακόμη και όταν αυτό είναι επώδυνο - και αυτό είναι το μάθημα κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου στον Κριό. 

Η Πανσέληνος αρχίζει να φέρνει σε πέρας τους στόχους και τα όνειρά σας - αυτά που αρχίσατε να εκδηλώνετε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Νέας Σελήνης. Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια έξαρση στα νεύρα ή απογοήτευση, αλλά αυτά τα συναισθήματα και οι εμπειρίες είναι απαραίτητες για να σας φέρουν πιο κοντά στη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν. 

👉Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο στον Κριό; 

👉Τα ζώδια της φωτιάς είναι πιθανό να νιώσουν πιο έντονα το πάθος και τη θερμότητα αυτής της ενέργειας, επειδή η ενέργειά τους συνδέεται με την ίδια αυτή ζεστασιά που συνοδεύει την Πανσέληνο στον Κριό. Οι Λέοντες, οι Τοξότες και ιδιαίτερα οι Κριοί μπορεί να νιώσουν ένα κύμα συναισθημάτων που μπορεί να προκαλέσει ένταση ή δημιουργικό πάθος - ανάλογα με το πώς επιλέγουν να το επεξεργαστούν. Ωστόσο, κάθε ζώδιο κάτω από τον Ήλιο θα νιώσει αυτή τη ζωηρή ενέργεια να γεμίζει τον αέρα γύρω του. Ανεξάρτητα από το ζώδιο του Ήλιου σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε τα κεφάλαια που τελειώνουν και που θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να γράφετε το βιβλίο της ζωής σας. 

👉Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Κριό Υπάρχουν ορισμένα συναισθήματα, γεγονότα και προκλητικές ενέργειες που μπορεί να συνοδεύουν αυτή τη διέλευση, αλλά, αν μάθετε πώς να τα διαχειρίζεστε και να τα αξιοποιείτε στο έπακρο, μπορείτε να πλεύσετε μέσα από αυτή τη διέλευση σαν ο ικανός καπετάνιος του πλοίου. 

👉1. Οι σχέσεις μπορεί να αλλάξουν Έχετε βιώσει εντάσεις ή απογοητεύσεις σε ορισμένες σχέσεις; Μήπως μερικές φορές αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με έναν σύντροφο ή έναν φίλο; Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για αλλαγές σε αυτές τις σχέσεις - οι οποίες μπορεί να είναι θετικές ή αρνητικές, ανάλογα με το πώς επιλέγετε να δείτε αυτές τις μεταβαλλόμενες ενέργειες. Ο Κριός θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, αλλά προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προτού πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Θα σας σταλούν αλήθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και η ενέργεια της Φωτιάς από τον Κριό σας επιτρέπει να κάνετε κάτι με αυτές. 

 👉2. Υπερφόρτωση πληροφοριών Καθώς η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στις ζωές μας, μπορεί να ανακαλύψουμε κάτι περισσότερο από απλές πληροφορίες σχετικά με τις σχέσεις μας. Μπορεί να λάβετε κρίσιμες πληροφορίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που σχετίζονται άμεσα με βασικά ζητήματα ή θέματα της ζωής σας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τα κεφάλαια από τα οποία πρέπει να προχωρήσετε για να αρχίσετε να κινείστε προς τη ζωή που πάντα θέλατε. Το Σύμπαν μπορεί να σας στέλνει ένα ή δύο τεστ με αυτή την υπερφόρτωση πληροφοριών και είναι δική σας ευθύνη να δεχτείτε τις υποδείξεις που εισρέουν στη ζωή σας. 

 👉3. Ο κύκλος της ζωής συνεχίζεται Ο Κριός ενθαρρύνει νέες εμπειρίες, όπως η εργασία, οι σχέσεις, οι χώροι διαβίωσης ή γενικά μια νέα ρουτίνα. Αλλά η Πανσέληνος πρέπει να κάνει χώρο για αυτά τα πράγματα βοηθώντας σας να απελευθερώσετε τις σχέσεις ή τις καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για να αφήσετε αυτά τα πράγματα να φύγουν. Η προσκόλληση σε αυτά θα σας δυσκολέψει μόνο στο να φτάσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε. Η Πανσέληνος στον Κριό αφορά το κλείσιμο κεφαλαίων που δεν εξυπηρετούν πλέον τον ύψιστο σκοπό σας. Ποια είναι τα μεγαλύτερα όνειρά σας; Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Πού θέλετε την επιτυχία στη ζωή σας.... αυτή τη στιγμή; Η Πανσέληνος στον Κριό θα ξεκαθαρίσει αυτά που σας εμποδίζουν και θα σας δώσει την έμπνευση, τη φωτιά και το σχέδιο δράσης για να τα βγάλετε από τη ζωή σας - για πάντα! Ποιους κύκλους παρατηρείτε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή; 

👉4. Ακούστε την καρδιά σας Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα θερμότητας ή και έντασης, αλλά αν αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια και τη χρησιμοποιήσετε για καλό σκοπό, μπορείτε να μετατρέψετε αυτή τη φωτιά σε δημιουργικό πάθος. Αυτό το πλανητικό γεγονός δημιουργεί μια ισχυρή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκδηλώσετε, να απελευθερώσετε και να δώσετε προσοχή στην ψυχική σας αίσθηση. Μπορεί να λάβετε οράματα ή προφητικά όνειρα αυτή τη στιγμή, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να τους δώσετε προσοχή και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα οράματα ως έμπνευση. 

👉5. Αφήστε τη φωτιά σας να φουντώσει Φλογερή και παθιασμένη, υπάρχει μια ορισμένη αίσθηση τύχης που συνδέεται με το στοιχείο της Φωτιάς. Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι η πιο γνήσια, αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας μέχρι τώρα. Το στοιχείο της Φωτιάς είναι εγγενώς ενθουσιώδες και εκφραστικό, οπότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταπνίξετε αυτή τη φωτιά μέσα σας. Το να βρείτε μια δημιουργική, εμπνευσμένη διέξοδο για αυτά τα συναισθήματα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να ξεσπάσετε το θυμό ή την απογοήτευσή σας σε άλλους ανθρώπους. 

👉Τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Κριό Παρόλο που η Πανσέληνος μπορεί να είναι στην πληρότητά της μόνο για μία ημέρα, οι ημέρες που προηγούνται και ακολουθούν την Πανσέληνο μπορεί να φέρουν την ίδια έντονη, συναισθηματική ενέργεια. Αυτή μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να αφήσετε τα συναισθήματά σας να οργιάσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια αίσθηση ψυχραιμίας και ηρεμίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να αποφύγετε τη δημιουργία περιττών εντάσεων ή δράματος στη ζωή σας. Αν δεν προσπαθήσετε να συγκρατήσετε λίγο τα συναισθήματά σας, μπορεί να καταλήξετε να τα ξεσπάσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. 

👉Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ωστόσο, για να επιτρέψετε στον εαυτό σας μια μορφή υγιούς έκφρασης. Η σωματική άσκηση, ο διαλογισμός, η ηρεμιστική μουσική και η κρυσταλλοθεραπεία είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι για να επαναφέρετε τη χαλάρωση και την αρμονία στο μυαλό και το σώμα σας. 

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #ταρωπροβλεψεις #ζωδια #ζωδιαταρω #ταρωζωδια