ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ (ΔΡΟΜΩΝ ΖΩΗΣ) 

Αριθμολογική ερωτική συμβατότητα Συντρόφων και Σχέσης αλλά και στα επαγγελματικά.

Η σημαντικότερη σύγκριση είναι ανάμεσα στους αριθμούς Δρόμου Ζωής των ατόμων, επειδή και για τα δύο άτομα, ο Δρόμος Ζωής παρουσιάζει τις φυσικές κλίσεις στη γέννηση και το σύνολο των γνωρισμάτων που θα είναι πάντα παρούσες σε εσάς και στον ενδεχόμενο σύντροφο και συνεργάτη σας. Πρέπει να στηριχτείτε σε αυτά τα γνωρίσματα για να επιτύχετε μία αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας αλλά και της κατανόησης του άλλου για να βρείτε την ευτυχία. Είναι σημαντικό να χτιστεί μία σχέση κυρίως με συνεργάτη που έχει Δρόμο Ζωής συμβατό με τον δικό σας. Όταν αυτοί οι αριθμοί δεν είναι σε αρμονία, κάποιος βαθμός συμβιβασμού θα είναι απαραίτητος για να διατηρηθεί μια ζώνη άνεσης και μία αίσθηση γενικής ευτυχίας μεταξύ των ατόμων.


1 και 1: Δύο άνθρωποι με μια ισχυρή επιθυμία να οδηγούν, να κατευθύνουν, να αποφασίζουν, ενώ και οι δύο είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Καταλαβαίνουν και δέχονται ο ένας τον άλλον ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό αριθμών. Βέβαια, δεν είναι μια σχέση χωρίς παγίδες, δεδομένου οτι η αρμονία μπορεί να χαλάσει όταν αρχίζουν να ανταγωνίζονται. Αλλά γενικά για την ζωή τους είναι καλό που γεμίζουν με ενθουσιασμό και δραστηριότητα.

1 και 2: Δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι που θα κάνουν καλά να θυμούνται τους ρόλους τους. Το 1 είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να είναι ο τροφοδότης της οικογένειας και το 2 θα είναι αυτό που θα βοηθήσει να κρατηθεί ζεστή η εστία του σπιτιού και να κρατήσει την σχέση σε ρομαντικό επίπεδο. Το 1 δεν πρέπει να παρασυρθεί και να δοθεί σε άλλες δραστηριότητες και να ξεχάσει πόσο σημαντική είναι η προσοχή και το ενδιαφέρον για το άτομο 2, που μπορεί να βγάλει ζήλια, ανασφάλεια ή τσακωμούς που οδηγούν σε διαζύγιο.

1 και 3: Αυτός είναι πολύ ζωηρός συνδυασμός που φαίνεται να απολαμβάνει χωρίς προσχήματα την ζωή αλλά και ο ένας τον άλλον. Το 3 είναι καλό στην αναγνώριση ικανοτήτων του 1 και στο χτύπημα του εγώ του. Το 3 παρέχει τις ιδέες και το 1 παρέχει την ώθηση, έτσι αυτός ο συνδυσαμός μπορεί να καλύψει πολύ έδαφος. Πρέπει να είναι προσεκτικοί για αυτά που λένε γιατί και οι δύο ενοχλούνται από οποιαδήποτε κριτική. Είναι ο πιο εύκολος συνδυασμός για συνεργασία ή παρέα.

1 και 4: Η επιθυμία του 4 για έλεγχο είναι μια κατάσταση που ενοχλεί και φέρνει αντίδραση στο 1. Το 1 έχει ανάγκη να κάνει τα πράγματα να συμβούν τώρα και αυτό ενοχλεί το σχολαστικό και λεπτολόγο 4. Είναι αντίθετοι από πολλές απόψεις αυτοί οι δύο και δεν πρέπει να περιμένουν να τα βρούν και να συμβιβαστούν εύκολα. Αν μπορούν δεχτούν ο ένας τον άλλον όπως είναι, οι διαφορετικότητές τους θα κάνουν μια στέρεα σχέση.

1 και 5: Είναι ένας πολύ συμβατός συνδυασμός καθώς και στους δύο αρέσει να έχουν πολλή ελευθερία σε μια σχέση. Η κίνηση για ανεξαρτησία είναι κυρίαρχη για τον καθένα τους. Μπορούν να είναι τόσο πολυάσχολοι με τις δικές τους ασχολίες που να νιώθουν οτι ο χρόνος για να είναι μαζί, είναι περιορισμένος, πολύ ιδιαίτερος και συχνά συναρπαστικός. Η πιο σοβαρή απειλή είναι όταν ο ένας προσπαθεί να επιβάλλει την θέλησή του στον άλλον.

1 και 6: Είναι μια αναμέτρηση αγώνα δύναμης. Το 6 θέλει και χρειάζεται κάποιον να το φροντίζει και να νοιάζεται. Το 1 έχει μια απόλυτη ανάγκη να είναι ανεξάρτητο και ασυγκράτητο. Μπορεί να είναι μια επιτυχής ένωση μόνο αν μπορούν να εργαστούν μέσα από αυτό το εμπόδιο και να δώσουν μεταξύ τους την υποστήριξη που χρειάζονται.

1 και 7: Είναι πολύ διαφορετικές ενέργειες αλλά και συνδυάζονται με έναν δικό τους τρόπο κάπως ωραία. Το 7 παρέχει τις σοφές ιδέες, ενώ το 1 δίνει την αναγκαία ενέργεια δράσης. Το κλειδί είναι να γίνουν κατανοητές οι τάσεις του 1 που μπορεί να είναι πάρα πολύ πολυάσχολο με τον εξωτερικό κόσμο για να είναι πάντα εκεί για το 7 και το 7 μπορεί επίσης να είναι στον κόσμο του για να είναι εκεί για το 1. Κανένας δεν πρέπει να πάρει αυτή την απουσία προσωπικά.

1 και 8: Από επιχειρηματική σκοπιά, ο συνδυασμός είναι μια καλή αντιστοιχία. Από συναισθηματική πλευρά, είναι αμφισβητήσιμο στην καλύτερη περίπτωση. Και οι δύο είναι τόσο κατηγορηματικοί και απαιτητικοί που οι προσδοκίες τους μπορούν να υπερβούν την πραγματικότητα. Αν ανατροφοδοτούν την σχέση τους αρνητικά, τότε η σχέση είναι καταδικασμένη. Η επιτυχία εξαρτάται από μια αμοιβαία και ανοιχτή προθυμία να συμβιναστούν και να περιοριστούν οι απαιτήσεις.

1 και 9: Το 9 φέρνει μια ανιδιοτέλεια στη σχέση που επιτρέπει στο 1 να λειτουργήσει σε ένα περιβάλλον που το καταλαβαίνουν και ρέει ομαλά. Το 1 θα πρέπει να μάθει να αποδέχεται το 9, που έχει την τάση να καταφεύγει στη φύση και να μην μένει μέσα στο σπίτι. Αν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την αποδοχή, θα προέλεθει από το 9 η δυσκολία να ανεχτεί την κατηγορηματική και ατομιστική συμπεριφορά του 1.

2 ΚΑΙ 2: Μια μεγάλη αντιστοιχία δύο ψυχών που και οι δύο ποθούν να δώσουν και να πάρουν αγάπη. Έμπειροι στον συμβιβασμό, έχουν μικρή δυσκολία να βρουν το κοινό έδαφος για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει. Η μόνη ανάγκη για προσοχή σε αυτή την ένωση είναι ότι πρέπει να θυμάται ο καθένας πόσο ευαίσθητος είναι ο άλλος ώστε να μην πληγωθούν λεκτικά. Γενικά αυτό δεν είναι πρόβλημα λόγω του ευγενικού τους τρόπου και του αμοιβαίου σεβασμού τους.

2 ΚΑΙ 3: Αυτοί είναι ενδεχομένως πολύ καλοί για συνεργάτες λόγω του καλού χιούμορ και της καλής τους χημείας. Το 3 είναι πάντα «στην σκηνή» και στις εκδηλώσεις της ζωής και της κοινωνικότητας, ενώ το 2 είναι ευτυχισμένο που στέκεται πίσω και απολαμβάνει την προβολή. Το 2 έχει ανάγκη την ισορροπία και το 3 μπορεί να δίνει μια κατευναστική και ηρεμιστική επιρροή.

2 ΚΑΙ 4: Αυτό είναι μια σταθερή ένωση, με συνέπεια την άνεση που εκφράζεται και υλοποιείται και στην ζωή τους. Όταν η ένωση αφορά ζευγάρι, το 4 είναι για το σπίτι και την οικογένεια ο οικοδόμος και ο προμηθευτής. Η ασφάλεια είναι η δύναμη του 4. Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό στο 2 από το σπίτι, την ζεστασιά και την οικογένεια. Η μόνη δυσκολία εδώ μπορεί να είναι λόγω αντιλήψεων. Το 2 έχει ανάγκη να του δείχνουν την αγάπη με προφανή τρόπο και το 4 μερικές φορές δεν είναι τόσο εκδηλωτικό.

2 ΚΑΙ 5: Το 2 έχει ανάγκη την οικογενειακή θαλπωρή και μια εκδηλωμένη απόδειξη αγάπης, ενώ το 5 χρειάζεται την ελευθερία για να ακολουθήσει οποιαδήποτε λεωφόρο εμφανίζεται στον ορίζοντα. Αυτό είναι ένα εμπόδιο και πρέπει να είναι πολύ ισχυρή η χημεία μεταξύ τους, ώστε τόσο πολύ διαφορετικές ψυχές να αντέξουν μερικούς σημαντικούς συμβιβασμούς. Προφανώς όσο και να αντέξουν μαζί, δεν θα είναι ένας εύκολος δρόμος.

2 ΚΑΙ 6: Αυτό είναι άλλη μια καλή δόνηση για συναισθηματική σχέση. Το 6 βάζει πρώτα την οικογένεια, ενώ το 2 κρατάει το συναίσθημα ζωντανό και δίνει την φροντίδα του. Υπάρχει ανάγκη στο ζευγάρι να προσέχει τις ευαισθησίες του δεδομένου ότι το 6 έχει μια έντονη ανάγκη για έγκριση και το ευαίσθητο 2 μπορεί να υποφέρει με την άμεση και απαιτητική προσέγγιση που χαρακτηρίζει μερικές φορές το 6. Η εκτίμηση του τρόπου που συναισθηματικά χρειάζονται ο καθένας, είναι απαραίτητη.

2 ΚΑΙ 7: Αυτό είναι ζεύγος που έχει μερικές ισχυρές και μερικές ανόμοιες ανάγκες. Η ανάγκη του 2 για την αγάπη με απόδειξη και η ανάγκη του 7 για αυτοαπομόνωση δημιουργούν μια ένωση μόνο αν και οι δύο μπορούν να μείνουν συντονισμένοι μέσα στις κοινές τους ανάγκες και να είναι πρόθυμοι να υποχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό. Γενικά, το 2 θα πρέπει να βρει κάποιο τρόπο, να απασχολείται χωρίς να χρειάζεται πάντα δίπλα του τον σύντροφο.

2 ΚΑΙ 8: Μια ένωση που λειτουργεί συνήθως πολύ καλά επειδή πιθανά ο καθένας έχει μια σαφή επίγνωση του ρόλου του. Το 8 είναι για τον εξωτερικό κόσμο της επιχείρησης και της επίτευξης που φροντίζει τις οικονομικές ανάγκες της οικογένειας. Το 2 φροντίζει την οικογένεια και είναι εκεί να επαινεί και να επιβραβεύει τον σύντροφο. Μια παγίδα σε αυτή την σχέση μπορεί να εμφανιστεί αν το 8 αποτύχει να φτάσει την εκτίμηση του 2. Γενικά, αυτό είναι το κλασσικό οικογενειακό πρότυπο ή στην περίπτωση του αρσενικού 2 με θηλυκό 8, η κλασσική αρσενική/θηλυκή αντιστροφή ρόλων.

2 ΚΑΙ 9: Αυτά τα 2 μπορούν έχουν μια θαυμάσια σχέση ή μπορεί να είναι όχι τόσο θαυμάσια. Η σταθερή προσοχή που χρειάζεται το 2, του την παρέχει το 9 φροντίζοντάς το. Αλλά η προσοχή του 9 στρέφεται σε όλη την ανθρωπότητα και συχνά δεν δίνει αρκετά στο σπίτι. Το 9 είναι φυσικός ηγέτης και το 2 είναι φυσικός οπαδός και έτσι υπάρχει ελπίδα. Το 9 πρέπει να θυμάται ότι το 2 απεχθάνεται να μένει μόνο και το 2 πρέπει να πάρει απόφαση ότι η αγάπη του 9 δεν θα στρέφεται μόνο προς αυτό.

3 ΚΑΙ 3: Έντονη και ενδιαφέρουσα αυτή η ένωση με πολλή δημιουργική και κοινωνική δυνατότητα, Κανένας συνδυασμός δεν έχει περισσότερη διασκέδαση από το ζευγάρι 3 που καταλαβαίνουν και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η ερώτηση μπορεί να είναι, ποιος πρόκειται να φροντίσει τα εγκόσμια; Η παγίδα αυτής της σχέσης είναι όταν δεν μπορεί ο ένας από τους δύο να διατηρήσει τα ηνία των πρακτικών καθημερινών λεπτομερειών.

3 ΚΑΙ 4: Όταν το αυθόρμητο 3 ζει με τον σχολαστικό διευθυντή 4 υπάρχει ρήγμα. Το 3 παίρνει την κάθε μέρα όπως έρχεται, ενώ το 4 πρέπει να έχει ένα καθορισμένο σχέδιο μακριά στο μέλλον. Αν και οι δύο μπορούν να βρουν πώς να συναντηθούν στη μέση θα κάνουν μια καλή σχέση εξισορρόπησης της ανεπάρκειας ο ένας του άλλου. Το 3 θα μαθαίνει το 4 πώς να διασκεδάζει, ενώ το 4 μπορεί να δώσει στο 3 μια αναγκαία αίσθηση ασφάλειας.

3 ΚΑΙ 5: Αυτός είναι ένας από τους κοινωνικότερους συνδυασμούς. Γενικά, βρίσκουν ο ένας τον άλλον πολύ ενδιαφέροντα και η δυνατότητά τους να διασκεδάσουν θα είναι μεγάλη. Οι κοινωνικές ευκαιρίες, τα ταξίδια και οι πολυάριθμες δραστηριότητες υπόσχονται ότι σε αυτή την σχέση δεν θα υπάρξει εύκολα ανία. Και οι δύο είναι δημιουργικοί από την φύση τους, όμως κανένας δεν υπερέχει στην διαχείριση του προϋπολογισμού και οι καθημερινές πρακτικές υποθέσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα μερικές φορές.

3 ΚΑΙ 6: Αυτός είναι ένας φυσικός συνδυασμός που λειτουργεί καλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Το 3 είναι γεμάτο ενθουσιασμό και ιδέες, ενώ το 6 παρέχει την σταθερότητα, την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που κάνει συχνά αυτόν τον συνδυασμό ιδανικό από πολλές απόψεις. Η χημεία είναι πολύ ισχυρή και ανθεκτική. Η πρόκληση αυτού του συνδυασμού μπορεί να έρθει υπό την μορφή ζηλότυπων συναισθημάτων από το προς το συχνά ερωτύλο 3. Συνήθως είναι το που θα πρέπει να μάθει να δέχεται την τάση που κουβαλάει το 3.

3 ΚΑΙ 7: Αυτά τα δύο είναι τόσο διαφορετικά, όσο και οι άνθρωποι που τα εκπροσωπούν. Το 3 θέλει να είναι συνεχώς σε έναν στρόβιλο δραστηριότητας, ταξιδιού και κοινωνικής επαφής που το 7 θα βρει ανυπόφορο. Το 7 έχει ανάγκη την απομόνωση πριν ασχοληθεί με κοινωνική ανταλλαγή και υποχωρεί για λίγο εφόσον προτιμάει την ηρεμία και ησυχία του. Η αντίδραση δεν βοηθάει καθόλου αυτή την ένωση και δεν λειτουργεί ποτέ καλά μέχρι και οι δύο να καταλάβουν την μακροπρόθεσμη ανάγκη για συμβιβασμό. Το κλειδί για την επιτυχία είναι ο ανοιχτός διάλογος σχετικά με το τι θέλει και χρειάζεται ο καθένας τους.

3 ΚΑΙ 8: Αυτός είναι ένας συνδυασμός που απαιτεί πρόσθετη προσπάθεια συνήθως λόγω έλλειψης κάλυψης των αναγκών. Το 8 χρειάζεται στόχους και ανάγκες για να αισθάνεται καλά και εκεί στρέφει την ενέργειά του προσπαθώντας και αφήνει το 3 χωρίς την αναγκαία προσοχή και παρακίνηση. Το μυστικό για επιτυχία εδώ είναι, συχνές αποδράσεις όπου το 3 παίρνει το 8 μακριά από την επιχείρηση και χαλαρώνοντας έχουν κάποια διασκέδαση. Δεν υπάρχει άφημα στο 8 και αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι μια δύσκολη όψη για το 3.

3 ΚΑΙ 9: Αυτός είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός δύο ανθρώπων που είναι ικανοί να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ατελείωτα απασχολημένους με ποικίλους δημιουργικούς τρόπους. Έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέρονται και οι δύο για τους ανθρώπους. Το 9 είναι ο δάσκαλος και το 3 είναι ο πάντα πρόθυμος σπουδαστής. Η ανταλλαγή των εμπειριών είναι μια ατέρμονη χαρά αυτής της ένωσης. Το πρόβλημα είναι να μην στολίζουν με φτερά την φωλιά αλλά και να κρατούν τους λογαριασμούς πληρωμένους. Αλλά πιο πολύ από τα πρακτικά, οι ρομαντικές περιπέτειες θα είναι πάντα σημαντικές.

4 ΚΑΙ 4: Οι λέξεις κλειδιά για αυτόν τον συνδυασμό είναι στέρεη και ασφαλής. Για τα άτομα αυτά που θέλουν να ξέρουν ότι οι λογαριασμοί πληρώνονται και το μέλλον είναι συνολικά ασφαλές, ο συνδυασμός για να καλύψει την ανάγκη αυτή είναι ένα άλλο 4. Μαζί αυτοί οι δύο θα μοιραστούν τους στόχους για τους οποίους λειτουργούν και σχεδόν πάντα επιτυγχάνουν. Η επιτυχία τους κρίνεται από μία αίσθηση ότι η αύξηση είναι συνεχής και αυτό περιλαμβάνει και την αγάπη. Η αρνητική πλευρά αυτής της ένωσης, αν υπάρχει, είναι ότι τίποτα δεν είναι πάντα απολύτως εντάξει. Είναι δύσκολο να χαλαρώσουν, να είναι αυθόρμητοι και να απολαμβάνουν τις στιγμές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, λίγες σχέσεις προορίζονται να είναι σταθερότερες από αυτή.

4 ΚΑΙ 5: Πρόκληση. Έχουν διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες και διαφορετικούς τρόπους. Το 4 είναι πολύ άμεσο, ενώ το 5 είναι πιο διπλωματικό και έμμεσο. Το 4 δεν αγαπάει την αλλαγή και το 5 πρέπει να την έχει. Για να βρει την επιτυχία, ο συνδυασμός αυτός θα πρέπει να σεβαστεί την διαφορετικότητά του, να δίνουν προσοχή σε αυτό που λένε και στον τρόπο που λειτουργούν.

4 ΚΑΙ 6: Ένας άνετος συνδυασμός παραδοσιακών τύπων που αυτή η ένωση δίνει την υπόσχεση από την αρχή. Η αλλαγή έρχεται αν το 6 θελήσει να πάρει το προβάδισμα σε αυτή την σχέση απαιτώντας εάν ασφαλές σπίτι και μια οικογένεια για να νιώσει μακροπρόθεσμα ικανοποίηση μέσα σε αυτή την κατάσταση. Η πρόκληση είναι ο συμβιβασμός, αλλά κανένας από τους δύο δεν είναι πολύ καλός σε αυτό.

4 ΚΑΙ 7: Είναι μια σχέση που έχει έναν σοβαρό τόνο για το που μπορεί να οδηγηθεί, από μια αμοιβαία ανάγκη για ασφάλεια. Αφιερώνονται πιστά αν και μπορεί να στερούνται την πυρκαγιά και το πάθος άλλων συνδυασμών. Το 4 είναι ο φυσικός προμηθευτής των υλικών και πρακτικών στηριγμάτων της ζωής, ενώ το 7 παρέχει μια αναζήτηση για συνεχή διανοητική ανάπτυξη και περιπέτεια. Ο συνδυασμός αυτός κάνει την ζωή ασφαλή αλλά και πιο ενδιαφέρουσα και στους δύο.

4 ΚΑΙ 8: Αυτή είναι μια άνετη ένωση μιας και οι δύο αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά και έχουν έναν καλό νου για επιχειρήσεις και να βγουν μπροστά στον κόσμο. Το 4 είναι ο προσεκτικά αρμόδιος για τον σχεδιασμό, ενώ το 8 έχει μια πιο μεγαλοπρεπή προσέγγιση της προσπάθειας. Το μόνο πρόβλημα πιθανώς να είναι η έλλειψη χρόνου για πιο ρομαντικές στιγμές. Αυτός ο συνδυασμός ξέρει πώς να χτίσει για το μέλλον και να αναπτύξει μια πολύ ασφαλή σχέση.

4 ΚΑΙ 9: Αυτά τα δύο είναι τόσο πολύ διαφορετικά που η επιτυχής ένωση είναι σπάνια. Το 9 είναι πολύ κοινωνικότερο και οδηγείται από βαθιά ανθρωπιστικά ένστικτα. Το 4 στρέφεται στα βασικά της οικοδόμησης ενός ασφαλούς και στέρεου πρακτικού κόσμου. Η επιτυχία σε αυτή την σχέση απαιτεί και οι δύο να γνωρίζουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους και να θέλουν να τις δεχτούν. Το 4 θα εκτιμήσει φυσικά την γνώση και την νοημοσύνη του 9 αλλά και το 9 πρέπει ωστόσο να εκτιμήσει την υπερβολική πρακτική συνέπεια του 4.

5 ΚΑΙ 5: Ένας συνδυασμός 5 είναι πολύ ταιριαστοί σύντροφοι που επικροτούν την ελευθερία τους να είναι διαφορετικοί και τολμηροί. Λίγοι συνδυασμοί είναι ανοικτοί στη σταθερή ροή των νέων ιδεών και των αλλαγών όσο εδώ. Σε αυτή την σχέση οι σύντροφοι αντιλαμβάνονται εύκολα τι σκέφτεται ο άλλος και που πηγαίνουν. Έχουν επίσης μια τάση να μένουν έξω από τον συμβατό τρόπο ζωής αποδεχόμενοι πιο ανοιχτά μοντέλα συμβίωσης. Το 5 μπορεί να επιλέξει να υποστηρίξει τον άλλον και ο ίδιος να μην κάνει τίποτα. Η δυσκολία βρίσκεται στην εστίαση και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στον χειρισμό των καθημερινών υποθέσεων.

5 ΚΑΙ 6: Αυτός είναι ένας συνδυασμός που απαιτεί πολύ μεγάλο συμβιβασμό, δεδομένου ότι το 5 αναπτύσσεται στην ελευθερία και τον χώρο, ενώ το 6 χαρακτηρίζεται για την άσκηση ελέγχου και την απόλυτη αφοσίωση. Το 6 θέλει την πλήρη υποχρέωση και το 5 ψάχνει την περιπέτεια και τους νέους ορίζοντες. Μπορούν να συνυπάρξουν αν βρουν την χρυσή τομή χωρίς να ψάχνουν για τρόπους συμβίωσης που δεν λένε τίποτα απολύτως στον άλλον.

5 ΚΑΙ 7: Μια σχέση που είναι λίγο-πολύ χωρίς υποδείξεις, κανόνες ή περιορισμούς. Με κάποιο τρόπο αυτοί οι δύο ταιριάζουν και η σχέση είναι γενικά πολύ συμβατή. Το 7 απολαμβάνει τον χρόνο που είναι μόνο του και απολαμβάνει να μελετάει. Συγχρόνως το 5 έχει την ελευθερία που χρειάζεται και εκτιμάει την έλλειψη απαιτήσεων για προσκόλληση που είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα της σχέσης. Αυτοί οι δύο μπορούν να συνυπάρχουν και να βρίσκουν ένα ατέρμονο ρεύμα αμοιβαίων ενδιαφερόντων να συζητήσουν και να εξερευνήσουν.

5 ΚΑΙ 8: Εδώ τα άτομα δεν ακολουθούν εύκολα συμβιβασμούς και εύκολα μπλοκάρουν στους κανόνες της σχέσης. Το 8 συμπεριφέρεται σαν προϊστάμενος και θέλει να εξουσιάζει τις περισσότερες καταστάσεις. Το 5 επιδιώκει την ελευθερία του πέρα από όποιους περιορισμούς. Το 8 στρέφεται στην επιτυχία, ιδιαίτερα υπό μία οικονομική έννοια και το 5 δεν θέλει καν να σκεφτεί για τα χρήματα. Θέλει προσεκτικό χειρισμό και συμβιβασμό για να γίνει ανεκτή μια τέτοια σχέση.

5 ΚΑΙ 9: Αυτός ο συνδυασμός δείχνει δυσκολία να αφιερωθούν στη σχέση τους μέσα στα πολυάσχολα προγράμματά τους. Και οι δύο αριθμοί αντιπροσωπεύουν ανθρώπους που είναι ικανοί να είναι σε μια μόνιμη κατάσταση μετάβασης και αλλαγής. Παρόλο που έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, έχουν και μεγάλη απόσταση. Το πάθος του 9 και η προοδευτική σκέψη του 5 φαίνεται να συνδυάζονται καλά. Η πρόθεση δέσμευσης για να μείνουν μαζί επιβάλλεται.

6 ΚΑΙ 6: Είναι ένας συνδυασμός που θεωρείται ρομαντικός ως σχέση, αλλά στην ουσία είναι μάλλον πρακτικός από την φύση του. Το σπίτι και η οικογένεια είναι η δεύτερη φύση τους και αυτές θα είναι οι ύψιστες προτεραιότητες στα σίγουρα. Αυτή είναι μια πολύ συμβατή ένωση. Το 6 ξέρει αυτό που είναι καλύτερο για τον σύντροφό του, έτσι κάνει μια καλή προσπάθεια της φροντίδας του ενός για τον άλλον. Ακόμα, το 6 από την φύση του θέλει όλη την οικογένεια κάτω από την επίβλεψή του, έτσι η πρόκληση μπορεί να είναι να συμφωνήσουν ποιος πρόκειται να είναι δεύτερος. Το πρόβλημα της σχέσης θα είναι να δεχτούν να μην είναι και οι δύο ταυτόχρονα στο ίδιο επίπεδο ευθύνης.

6 ΚΑΙ 7: Δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με πολύ διαφορετικές ιδέες για μια σχέση. Το 6 ενδιαφέρεται ανοιχτά για μια σταθερή κατάσταση. Με ένα σταθερό σπίτι και οικογένεια. Με το μυστικοπαθές 7 είναι δύσκολο να εκμαιεύσει ποιος ο στόχος και πόσο χρόνο θα πάρει. Παρά την σεξουαλική έλξη που μπορεί να υπάρχει είναι ένας πολύ προβληματικός συνδυασμός. Το 6 θέλει να ελέγχει, ενώ το 7 δεν πρόκειται να συντονιστεί εύκολα. Οι συμβιβασμοί που απαιτούνται εμποδίζονται από τα φυσικά γνωρίσματα και των δύο αριθμών.

6 ΚΑΙ 8: Πολύ θετική και συμβατή σχέση εφόσον και οι δύο είναι ανοιχτοί και θετικοί στα περισσότερα που κάνουν. Είναι ζευγάρι με τις μεγαλύτερες ιδέες και αυτές οι ιδέες παρουσιάζονται συνήθως στην πραγματικότητα με μεγάλη προβολή. Το σπίτι τους θα διαθέτει αφθονία χώρου για την οικογένεια, την εργασία και την συχνή διασκέδαση των πολλών φίλων τους. Μια αρνητική πλευρά μπορεί να εμφανιστεί αν το κτητικό 6 πρέπει να ανταγωνιστεί πάρα πολύ με τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα του 8. Επιπλέον το 8 θα δυσανασχετήσει όταν οι απαιτήσεις το περιορίζουν στο σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

6 ΚΑΙ 9: Μια πολύ συμβατή προοπτική σχέσης δεδομένου οτι το 9 είναι από τους λίγους αριθμούς που μπορούν κερδίσουν τον αληθινό σεβασμό του 6. Σε μια οικογενειακή κατάσταση το 6 είναι δεδομένα ο συντονιστής και το 9 δεν είναι ποτέ επιφυλακτικό στην έκφραση επαίνων για αναγνώριση. Αυτό δημιουργεί συχνά ένα αμοιβαίο περιβάλλον θαυμασμού που παρέχει ένα ευτυχισμένο σπίτι και για τους δύο. Το 6 βοηθάει το 9 να εστιάζει στις λεπτομέρειες και τα ζητήματα κοινής λογικής, ενώ το 9 διευρύνει την προοπτική και την αίσθηση του 6 και του κόσμου του γενικά. Το κόστος αυτής της ένωσης μπορεί να είναι η ανάγκη να παρακολουθούν πιο στενά τον προϋπολογισμό.

7 ΚΑΙ 7: Είναι μια σχέση μέσα στην οποία κανένας δεν καταλαβαίνει καλύτερα τις εσωτερικές ανησυχίες του 7 όσο ένα άλλο 7. Κατά συνέπεια, είναι μια πολύ συμβατή ένωση. Με την σωστή στάση αυτό το ζευγάρι θα βρει το ενδιαφέρον να εξερευνήσει ελεύθερα τον κόσμο μαζί ή να περάσει τις μέρες του στην ευτυχή απομόνωση από κοινού. Αν βρίσκονται στο ίδιο ψυχικό μήκος κύματος, οι πιθανότητες είναι να πιάνουν σίγουρα τα σήματα που στέλνει ο άλλος. Το μειονέκτημα αυτής της ένωσης είναι η τάση να μην επικοινωνούν, έτσι μπορεί να πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια.

7 ΚΑΙ 8: Συνδυασμός που φαίνεται να λειτουργεί καλά σε φυσικό επίπεδο αλλά με προβλήματα στο συναισθηματικό επίπεδο. Το 8 έχει μια τάση να εξουσιάζει και να ελέγχει, ενώ το 7 είναι έτοιμο να αντιδράσει σε κάτι τέτοιο. Η δύναμη και των δύο αριθμών μπορεί να οδηγήσει σε συχνές λεκτικές μάχες. Υπάρχει πιθανότητα σταθερότητας μακροπρόθεσμα, αν γίνουν οι απαραίτητοι συμβιβασμοί.

7 ΚΑΙ 9: Ουδέτερος συνδυασμός, επειδή η σχέση εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τις πνευματικές τους πεποιθήσεις. Και οι δύο έχουν ισχυρές πνευματικές κλίσεις και βαθιά υποστηριγμένες σχέσεις. Εντούτοις, αυτές οι πνευματικές απόψεις διαιρούν συχνά, σύμφωνα με τις άκαμπτα κρατημένες θέσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο συμβιβασμός δεν είναι συνήθως μια επιλογή. Όταν οι πνευματικές απόψεις είναι σε αρμονία, μπορεί να είναι ένας πολύ συμβατός συνδυασμός.

8 ΚΑΙ 8: Αυτή η ένωση φαίνεται σαν δυναμικό δίδυμο δεδομένου ότι είναι ένας συνδυασμός γεμάτος πάθος. Πράγματι, αυτή η ένωση είναι δυνατή και ισχυρή. Εντούτοις, οι δύο σύντροφοι θα αποσπαστούν εύκολα από τα γεγονότα στη ζωή τους και τους στόχους των επαγγελματικών τους απαιτήσεων, αφαιρώντας συχνά το ρομαντικό στοιχείο από την σχέση. Παρόλη την σταθερότητά τους μπορεί να έχουν δυσκολία έκφρασης των βαθύτερων συναισθημάτων τους είτε με λέξεις, είτε με πράξεις. Προσοχή στον ανταγωνισμό μέσα από συγκρίσεις για επαγγελματικές ή οικονομικές επιτεύξεις και καλό είναι να βρίσκουν περισσότερο προσωπικό χρόνο μεταξύ τους.

8 ΚΑΙ 9: Ένας προκλητικός συνδυασμός στον οποίο δύο ιδιαίτερα ενεργητικά άτομα - που παρακινούνται από πολύ διαφορετικούς τρόπους - βρίσκουν δύσκολο να δεχτούν τους τρόπους του άλλου. Γενικά, οι στόχοι του 9 είναι υψηλοί και μπορεί να έχουν μια ανθρωπιστική όψη, ενώ το 8 επιδιώκει την ανταμοιβή που έρχεται με την ανάπτυξη της ηγεσίας και της υλικής επιτυχίας. Για να έχουν πιθανότητα επιτυχίας, το 8 πρέπει να εκτιμήσει τα παθήματα που μπορεί να γίνουν μαθήματα από τον γενναιόδωρο σύντροφό του. Όταν είναι σε θέση να λειτουργήσουν ομαδικά, είναι ένα ισχυρό και εμπνευσμένο ζευγάρι.

9 ΚΑΙ 9: Αυτή η σχέση έχει πολλά να δώσει δεδομένου οι ενώνει συνήθως δύο χαρισματικούς τύπους που κατέχουν πολλή διανοητική υποκίνηση, Η φύση του 9 είναι ανιδιοτελής, έτσι αυτός ο συνδυασμός αντιμετωπίζει συνήθως λίγες προκλήσεις, καθώς ο ένας θέλει να ευχαριστεί τον άλλον και είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Μια σχέση που προσφέρει την ευκαιρία για ανάπτυξη, για μάθηση και για υπηρεσία. 

ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΙ