DMCA.com Protection Status

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

1.ΟΝΟΜΑ & ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ -ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ

2.ΕΠΩΝΥΜΟ
3.ΠΡΟΣΟΧΗ...ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΗΝΑΣ  ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΤΑ!ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΛΕΣ ΚΛΠ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 12251990  
4.ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...

   ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ !


Αριθμολογία απο τον ΑΚΑΣ: Βρες εδώ εύκολα όλους τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ με βάση την ημερομηνία γέννησης σου και το ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ και μάθε τι σημαίνει για τις σχέσεις σου, τα επαγγελματικά σου και τον χαρακτήρα σου. Η αριθμολογία μας αποκαλύπτει πολύ σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα μας, την μοίρα μας, το πεπρωμένο μας, την προσωπικότητά μας, αλλά και τι μαθήματα πρέπει να περάσουμε στη ζωή μας αλλά και τι κάρμα πρέπει να ολοκληρώσουμε! Μέσα από την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ μπορούμε να ανακαλύψουμε κρυφές πτυχές του εαυτού μας, γιατί μας συμβαίνουν αυτά που μας συμβαίνουν και να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. 

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ


ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

1.ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ : Μας δείχνει τι ερχόμαστε να μάθουμε και πως να προχωρήσουμε στη ζωή καθώς και την επαγγελματική κατεύθυνση. ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ!

2.ΠΑΛΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ : Η Ημέρα γέννησης η αλλιώς και γεννέθλιος αριθμός η και ΠΑΛΜΟΣ Γέννησης,προσδιορίζει την προσωπικότητά μας. Είναι ένας πολύ σημαντικός Αριθμός, αφου η ΨΥΧΗ επέλεξε να ενσαρκωθεί στην γη εκείνη την ημέρα. Το άτομο λοιπόν παίρνει όλες τις δονήσεις εκείνης της ημέρας και θα το βοηθήσουν στην εξέλιξή του.

3.ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΥΧΗΣ : Η αλήθεια μας- η επιθυμία μας-τα κρυφά μας θέλω και τι μας κάνει χαρούμενους,έχει μεγάλη δύναμη και μπορεί κάτω από ειδικές συνθήκες να αλλάξει τον δρόμο ζωής.

4.ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ :  μας δείχνει πως μας βλέπουν οι άλλοι, τι θετική εντύπωση δίνουμε. Είναι αυτό που δεν είμαστε αλλά που θέλουμε να μάθουμε ΚΑΙ πως βγαίνουμε έξω στον κόσμο. Η προσωπικότητα επισκιάζει τον αριθμό ψυχής!!!

5.ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ : Συμβολίζει το παρελθόν μας και τι έχουμε επιτύχει, και τι χρειάζεται στην τωρινή ζωή- ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

6.ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ : Πως αντιδρούμε σε κάθε κατάσταση , πως θα συμπεριφερθούμε και τι θα κάνουμε πράξη.Μπορεί να μας δώσει απίστευτη δύναμη ή και να μας κάνει αδύναμους, είτε μπροστά σε ανθρώπους ή σε διάφορες καταστάσεις. 

ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

1.

ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ,

αποφάσεις, ανεξαρτησία, ατομικότητα,

Εδώ είσαι ΜΟΝΟΣ στον κόσμο αλλά με σκοπό, να ξαναγεννηθείς, φρέσκος και νέος. Ένας νέος κύκλος μόλις αρχίζει στη ζωή σου, και αισθάνεσαι πως θα τα καταφέρεις και τι θα κάνεις, και αυτό σε κάνει να νιώθεις έντονα την μοναξιά της απόφασης.

Μπορεί να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους αλλά εσωτερικά υπάρχει μια τάση απομόνωσης. Σου χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείς να ελέγξεις και να διοχετεύσεις τις ενέργειες της σκέψης σου για τον σκοπό σου, τους στόχους σου, και την θέση σου σε αυτον τον κόσμο. Θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον σου, Για αυτό χρειάζεσαι τον χρόνο σου και την εσωτερικότητα σου, ώστε να μην χάνεσαι απο τους εξωτερικούς θορύβους. Δεν θες να μπλέκονται στα πόδια σου άλλοι. Ήρθε η στιγμή και η περίοδος όπου πρέπει να αφουγκραστείς τα όνειρα σου και τις αληθινές εσωτερικές σου επιθυμίες. Είσαι κάτω από την επίδραση 1, θες να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πρωτοτυπήσεις και να δημιουργήσεις κάτι πρωτόγνωρο. Συνήθως έρχονται νέα πρόσωπα στο προσκήνιο ώστε να μας βοηθήσουν στον σκοπό μας, είναι οδηγοί, μέντορες, δάσκαλοι για να μας πάνε σε νέα επίπεδα. Αν αισθάνεσαι οτι έχεις δικοί στηρίξου γερά στα πόδια σου και υποστήριξε την άποψη σου. Δεν είναι περίοδος κατάλληλη για συνεργασίες, πάρα μόνο για ατομική ενασχόληση, αλλά πρόσεχε ώστε να μην γίνεις επιθετικός και παρορμητικός. Είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όπου η κουνταλινι ρέει πραγματικά, η σοφία του φιδιού χέει ενεργοποιηθείς και καναλιζαρεται η δημιουργικότητα.

2.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ, παθητικότητα. Αντίθετα με το 1 το 2 δηλώνει, παθητικότητα, ηρεμία, ενότητα και αρμονικές σχέσεις. Περίοδος ειρήνης, και ήρεμων συναλλαγών. Το 2 έχει δημιουργική δύναμη και σε αυτή την περίοδο έχουμε πολλές εμπνεύσεις. Εμφανίζονται ακόμα και τηλεπαθητικές εμπειρίες λόγω συντονισμού. Όμως σε αυτήν περίοδο έχουμε συντονιστεί και με τις πολικότητες, αφού στο 1 βάλαμε τον σπόρο στο 2 περιμένουμε την ανάπτυξη του. Είναι η περίοδος της αντίδρασης αφού περάσαμε από την δράση 1.

όταν βιώνουμε αβεβαιότητα και κάτι μη συγκεκριμένο, αφήνουμε την φύση των πραγμάτων να πάρουν τον δρόμο τους. Θα πράξουμε κάτι πιο έντονα μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Θέματα αγάπης ευνοούνται αλλά δεν πρέπει να μένουν κρυφές ανάγκες και εκφράσεις. Περιμένουμε όμως και το ξαφνικό όπου στο καλό δίνουμε καλό και στο άδικο το δίκαιο. Το 2 λόγω της πολικότητας, εκεί που μια δύναμη ξεκινά μια άλλη γεννιέται για να ελέγξει, και αυτό πρέπει να μας κάνει να έχουμε την συνειδητοτητα μας σε επαγρύπνηση. Το 2 στο αρνητικό του σημαίνει διαχωρισμός, διαχωρισμός από την ενότητα.

3.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΞΑΠΛΩΣΗ -ΑΝΟΙΓΜΑ,ΤΥΧΗ,ΤΑΞΙΔΙΑ, χρειάζεσαι χώρο ώστε να μπορέσεις να εκφραστείς, ελεύθερα και με αλήθειες. Θες να ζήσεις, να έχεις εμπειρίες, και να νιώσεις τη χαρά της ζωής. Αυτή την περίοδο υπάρχει μόνο ένας σκοπός, να αναπτυχθείς και διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Ταξίδια σε άλλες χώρες ευνοούνται. Υπάρχει θετική επικοινωνία με ανθρώπους και γενικά βρίσκεσαι σε κοινωνικό κύκλο. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο, και μπορεί να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία βοηθάνε την έκφραση.

Μπορεί να είναι μια πολύ τυχερή περίοδος και να αποφέρει χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Η τύχη είναι με το μέρος μας και αν νιώθουμε τυχεροί και θετικοί είναι πολύ πιθανόν να έχουμε ξαφνικά κέρδη, αφού το ελκύουμε, με την ενεργοποίηση του νόμου αίτιο - δράσης. Σε αυτή την περίοδο έχουμε ανάπτυξη. Επικρατεί ενθουσιασμός - αισιοδοξία και οι άνθρωποι που συναντάμε μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον για συνεργασίες επαγγελματικές. Προσοχή στις υπερβολές το χάσιμο ενέργειας, αμέλεια της σωματικής υγείας μέσα από την υπερβολή. Το 3 είναι νόμος της φύσης, αφού όλα συμβαίνουν με την δομή του 3 και την τρισδιάστατη ενέργεια του.(Έχουμε Τρίπτυχα όπως, σώμα, νους, ψυχή) και την ανάλογη προσοχή που πρέπει να δώσουμε.

4.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ, οικοδόμημα. Περίοδος εργασίας στο υλικό επίπεδο και κόσμο, από απλές οικιακές εργασίες και δουλειές μέχρι οργάνωση οικονομικών επιχείρησης , επενδύσεις κλπ. Κάτω από την επίδραση του 4 αναπτύσσονται επιθυμίες όπως, χρήματα, ύλη και φυσικές ανάγκες.

Μεγάλη σημασία και φροντίδα στο σώμα πρέπει να δοθεί και σε επίπεδο άσκησης και σε επίπεδο έκφρασης. Σε 4 έχουμε και έσοδα από χρήματα αφού πρώτα όμως έχουμε εργαστεί, σε περίοδο 3 έχουμε τύχη, σε περίοδο 4 έρχονται από εργασία. Η προσοχή που χρειάζεται είναι να μη γίνεις σκλάβος των επιθυμιών και του περιορισμού τους. Στα αρνητικά μπορεί να έχουμε πτώχευση, κακό υπολογισμό σε υλικά θέματα, υπερβολές και έξοδα.

5.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ. Άνοιγμα στις εμπειρίες και μαγνητισμός. Απασχόληση πλήρης, πολλές ώρες εργασίας, και έντονη δραστηριότητα. Συναντήσεις, επικοινωνία και δράση, ένταση. Επειδή βρίσκεσαι σε κύκλο αλλαγών, συναντάς ανθρώπους, και παίρνεις αποφάσεις. Όμως είναι ένας κύκλος όπου βρίσκεσαι στο ΜΕΣΟΝ και θες να αποφασίσεις τι θα κάνεις στο μέλλον.

Αν αισθάνεσαι δυσαρέσκεια έχει έρθει η στιγμή να κάνεις κάτι για να αλλάξει η κατάσταση. Θα έρθουν αλλαγές και θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν σε άνοιγμα νέων δρόμων. περίοδος έντονου μαγνητισμού ενίσχυση των 5 αισθήσεων. Ταξίδια ευνοούνται και ενέργεια στο νευρικό σύστημα ρέει έντονα. Προσοχή στις υπερβολές και καταχρήσεις.

6.

ΑΓΑΠΗ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΣΠΙΤΙ, δικαιοσύνη, αρμονία, ομορφιά. Η έμφαση σε περίοδο 6 έχει σχέση με οικογένεια και τα μέλη της. Μπορεί να έρθουν αλλαγές, παιδιά φεύγουν για σπουδές, παιδιά γεννιούνται, μέλη οικογένειας ίσως χρειαστούν την προσοχή και την φροντίδα.

Κάποιο μέλος ίσως αρρωστήσει και χρειαστεί φροντίδα και προσοχή. Με το 5 είχαμε την δοκιμή σχέσεων και μαγνητισμό, με το 6 έχουμε σχέση συγκεκριμένη και σύντροφο και φροντίδα που χρειάζεται η σχέση για να στερεωθεί και να ανθίσει. Το 6 αναζητά την ισορροπία, σε σχέσεις, τον εσωτερικό μας κόσμο, στο σπίτι. Η ομορφιά παίζει ρόλο, και μπορεί να αλλαχθεί ο χώρος που ζούμε ώστε να έρθει ισορροπία, αρμονία και ομορφιά. Σε αυτό τον κύκλο έρχονται άνθρωποι ώστε να εκφράσουν το πρόβλημα τους και να ζητήσουν συμβουλές. Αν δεν επιτευχθεί ισορροπία, τότε έρχεται η ρήξη και η ανισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων.

7.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ-ΦΥΣΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, θέματα υγείας, ανάλυση. Ίσως αισθάνεσαι κούραση και έχεις ανάγκη για ξεκούραση. Θα χρειαστείς διαστήματα απομόνωσης, ήσυχες διακοπές, βόλτες στη φύση. Οι εξωτερικές δραστηριότητες θα μειωθούν, και είναι περίοδος ξεκούρασης. Υπάρχει μια παύση στις δραστηριότητες αλλά είναι εποχή για εσωτερικό διάλογο και αναζήτηση πνευματικής τροφής. Όλα εκείνα τα υλικά στοιχεία που σε απασχολούσαν θα έχουν λιγότερη σημασία. Οι ανώτερες ουράνιες σφαίρες σου λένε μην ανησυχείς, άκου το είναι σου, ασχολήσου με μεταφυσικά και πνευματικά πράγματα.

Σε περίοδο με δόνηση 7 έχουμε ολοκλήρωση, οπότε θα υπάρξουν και επιβραβεύσεις από τις προηγούμενες περιόδους και συνήθως δεν αφορούν την ύλη. Σε αυτή την περίοδο ο νους έχει πρωταρχικό ρόλο, περίοδος η οποία ευνοεί τηλεπάθεια, ένστικτο, διαίσθηση. Μεγάλη προσοχή σε θέματα υγείας. Το 7 είναι συνδυασμός φυσικής φόρμας και ψυχής, 4+3=7, 7 κυβερνήτες πλανήτες, όπου το πνεύμα τους επηρεάζουν τα γήινα επίπεδα.

8.

ΚΑΡΜΑ-ΕΥΘΥΝΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, οικονομικά, δραστηριότητα, ισορροπία, δύναμη. Κάτω από την επιρροή 8 έχεις δύναμη, είσαι μια κινητήριος δύναμη. Το 8 φέρνει τις αλήθειες στην επιφάνεια αλλά και το ΚΑΡΜΑ.Ο Νόμος αίτιο - αιτιατό, ενεργείται, και ότι έχεις δώσει θα πάρεις, είτε επιβράβευση κυρίως σε υλικό επίπεδο είτε απώλεια. Η δυσκολία αυτού του αριθμού έχει να κάνει κυρίως με ύλη και οικονομικά, οπότε στην αρνητική του πλευρά, έχουμε απώλειες σε ύλη και χρήμα. Δε σημαίνει ότι κάναμε κάτι κακό η είμαστε κακοί άνθρωποι, αλλά όταν έχουμε απώλεια, σημαίνει οτι δεν χειριστήκαμε όπως θα έπρεπε τις προκλήσεις μας. Κάτω από το 8 αισθανόμαστε τις αυξημένες απαιτήσεις, βάρη αυξημένης εργασίας, ίσως έχουμε έσοδα από εργασία.

Το 8 ως ΚΑΡΜΙΚΟ μπορεί να φέρει κέρδη απο κληρονομίες. Σε αρνητική έκφραση έχουμε απώλειες, εσόδων, ύλης, εργασίας. Περίοδος με έντονη δραστηριότητα, αφού το 8 συνδέεται με το ζώδιο του Σκορπιού. Το 8 ως ανάγλυφο εκδηλώνει την ισορροπία που πρέπει να έχουμε.

Αν το άτομο επιδείξει σκληράδα προκειμένου να πετύχει, τότε θα δοκιμαστεί μέσα από την απώλεια ακόμα και την φτώχεια. το 8 μπορεί να είναι είτε προσωπικός περιορισμός είτε πνευματική ελευθερία. Το 8 είναι ο δράκος, το οφιοειδές, όπου η κακή του χρήση προκάλεσε την πτώση απο τον παράδεισο. 

9.

ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ-ΜΕΤΑΒΑΣΗ-ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ, φιλίες και σοφία. Είναι η στιγμή του να αφήσουμε πράγματα. Περίοδος εξαγνισμού, όπου οτιδήποτε δε μας "κάνει" θα φύγει από μόνο του. Οτιδήποτε πλέον δεν χρειάζεται πρέπει να φύγει ώστε να έρθει το καινούργιο. Όμως μπορεί να μην γνωρίζουμε ποια η τι είναι αυτά που πρέπει να φύγουν. Απλά οι ανώτερες θεϊκές δυνάμεις επεμβαίνουν και διαμορφώνουν το περιβάλλον για τις επικείμενες αλλαγές. Άνθρωποι φεύγουν, ίσως αλλάξουμε εργασία, να μετακομίσουμε, γενικά η υπάρχουσα κατάσταση η status qvo αναταράσσεται. Περίοδος που μπορεί να γίνει αρκετά δραματική η συναισθηματική, λόγω των αλλαγών που πραγματοποιούνται. Συναισθήματα μας καταλύουν, αντιλαμβανόμενοι τις δραματικές αλλαγές και πως θα ξεπεράσουμε τις νέες συνθήκες. Εδώ απαιτείται η ολοκληρωτική επικοινωνία με τον εαυτό μας.

Χρειάζεται να είμαστε κάτω από θεραπεία σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, σωματικό, ψυχικό, νοητικό. Όμως οτιδήποτε κλείνει, φεύγει, είναι γιατί κάτι καινούργιο έρχεται.

Περίοδος όπου πρέπει να συνεργαστείς με άλλους. Πίστη, αφοσίωση, συμπάθεια, άνοιγμα καρδιάς προς τον υπόλοιπο κόσμο. Παλιές φιλίες έρχονται στο προσκήνιο για βοήθεια, κάποιες ανταμοιβές ίσως εμφανιστούν λόγω προηγουμένων κύκλων.

Ως αρνητική έκφραση έχουμε, άρνηση για τα γεγονότα, δεν θέλουμε να καταλάβουμε, δεν ακούμε. Το 9 είναι απεριόριστο, αέναο, σηματοδοτεί αλλαγές, κυκλικό και επιφέρει αλλαγές στην ανθρωπότητα. Είναι σύμβολο το οποίο φέρνει κυκλικές αλλαγές χωρίς να φέρνει καταστροφή στον εαυτό του. 

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ