ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 31/10

2021-03-03

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 31/10 ανάλυση από τον ΑΚΑΣ

Μια Πανσέληνος Δύσκολη αλλά αναγκαία.Μια Πανσέληνος που φέρνει αλλαγές στη ζωή μας και μας καλεί να επανεξετάσουμε την αυτο εκτίμησή μας.Όταν ανακαλύψεις ξανά την αυτό εκτίμησή σου θα βρεις την εσωτερική σου γαλήνη και αγάπη.

Το Ζώδιο του Ταύρου με τα ανυψωμένα κέρατα συμβολίζει την ΩΘΗΣΗ του ανθρώπου, το ΜΑΤΙ του Ταύρου σημαίνει το ΦΩΣ, το ΦΩΣ του κόσμου, στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ο ΙΕΡΕΑΣ αναφωνούσε, Ο Λόγος που έγινε Σάρκα, Ο Διερμηνέας της Θείας Φωνής, Ο ΜΙΝΩΑΣ και ο Λαβύρινθος Σύμβολο της Μεγάλης Πλάνης και η τελική Νίκη της Ψυχής και της Γαλήνης.

Αυτή η Πανσέληνος σε προετοιμάζει, ναι σε προετοιμάζει, για τη Νέα Υδροχοική Εποχή που έχει έρθει να ΞΗΛΩΣΕΙ σαν γνήσιος Επαναστάτης τα «πάντα». Σε προετοιμάζει για αυτό που λένε οι Μύστες, για την 5 διάσταση, έρχονται εποχές δύσκολες, οι τάξεις πραγμάτων διαλύονται, και βγαίνει στην επιφάνεια όλη η διαστρέβλωση που έχουμε σαν ανθρωπότητα δημιουργήσει, βγαίνει όλη η πλάνη του Λαβύρινθου!Το ζώδιο του Ταύρου, οι επελάσεις του Πλανήτη Ουρανού, Η Υδροχοική Εποχή, είναι προετοιμασίες ίσως για το Ύψιστο Αγαθό μας, Την Ψυχή μας.Το ζώδιο του Ταύρου σου δείχνει ένα δρόμο, μέσα από την Ενόραση και την Διόραση.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ...

Η Πανσέληνος γεννιέται στην 8ο Μοίρα σε έναν πανίσχυρο και ΚΑΡΜΙΚΟ αριθμό, και μας καλεί στην Πνευματικότητα της ψυχής μας.

5 μας καλεί στην ατομική μας ελευθερία, στην έξοδο από τον Λαβύρινθο.

Και Ξανά το 8, να ανακαλύψουμε το σχέδιο ζωής μας. Δες τον Ωροσκόπο σου είναι η πρόκλησή σου, και δες και το μεσουράνημά σου είναι το πεπρωμένο σου, και σε ρωτάνεΤι αποκόμισες τους τελευταίους 6 μήνες?Πως θα φέρεις ασφάλεια στην ζωή σου?Ποια είναι τα πνευματικά μου Δώρα?Τι πρέπει να απελευθερώσω από τη ζωή μου?Πρόσεχε αυτή την εποχή τον λαιμό σου, τον λάρυγγα, τις φωνητικές χορδές.Εκφράσου, μίλα, τραγούδα, κάνε αστεία με φίλους.

#ζώδια #ταρώ #ζωδια #tarot #αστρολογία #άστρα #προβλέψεις #αριθμολογια #αστρα #αστρολογια #ακας #akas #κριος #ταυρος #διδυμοι #καρκινος #λεων #παρθενος #ζυγος #σκορπιος #τοξοτης #αιγοκερως #υδροχοος #ιχθυες