Ο Πλούτωνας ΟΡΘΟΔΡΟΜΕΙ στον Αιγόκερω! Επιτέλους Χαρά μεγάλη

2023-10-07

😃Αδέφια! Ο Πλούτωνας ΟΡΘΟΔΡΟΜΕΙ στον Αιγόκερω! Επιτέλους Χαρά μεγάλη!😃

Κάνε σου λέω εγγραφή και καμπανάκι να σου έρχονται οι εισοποιήσεις γιατί είναι κρίμα να χάνεις τέτοιες πληροφορίες!

🌑Ο πλανήτης του μετασχηματισμού, ο Πλούτωνας, είναι ανάδρομος μερικούς μήνες και πρόκειται να γυρίσει ορθόδρομος στις 10 Οκτωβρίου 2023, στον Αιγόκερω. Έγινε ανάδρομος την 1η Μαΐου 2023, στον Υδροχόο και μετακινήθηκε στον Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου 2023.

Έκτοτε βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό τελειώνει σε λίγες μέρες. Τι μας επιφυλάσσει αυτός ο ορθόδρομος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω;

🌑Σχετικά με τη διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για να κινηθεί σε ένα ζώδιο, το μεγαλύτερο από τους πλανήτες, και κατά τη διέλευσή του, ο Πλούτωνας φέρνει παθιασμένη, έντονη ενέργεια για να μεταμορφώσει και να ενδυναμώσει.

🌑Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάθε ζώδιο, βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008, δηλαδή για πάνω από μια δεκαετία. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης που κυβερνά τους στόχους, την καριέρα και την κατεύθυνσή μας, οπότε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μας έχει κάνει να μεταμορφώσουμε το πού πηγαίνουμε.

♑️Ο Αιγόκερως κυβερνά επίσης τις κυβερνήσεις, τις εταιρείες και βασικά οποιονδήποτε είναι υπεύθυνος, οπότε, όπως είναι φυσικό, έχουμε δει μεγάλες ανακατατάξεις και αλλαγές με αυτά τα πράγματα τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Αιγόκερως κυβερνά το status quo και τους παραδοσιακούς τρόπους, και έχουμε επίσης κληθεί να μετασχηματίσουμε πολλά!

♒️Ωστόσο, ο Πλούτωνας πλησιάζει στο τέλος της παραμονής του στον Αιγόκερω και ήδη από τον Μάρτιο άρχισε να μετακινείται στον Υδροχόο. Θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι 20 Ιανουαρίου 2024, στη συνέχεια θα επιστρέψει για ένα σύντομο πέρασμα από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2024, και θα κλείσει το Κεφάλαιο του Αιγόκερω.

❤️Τώρα που μας απομένουν μόνο λίγοι μήνες για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ολοκληρώνουμε μετασχηματισμούς που έχουν ήδη ξεκινήσει, και να τελειώσουμε τα πράγματα πριν περάσουμε με Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Αυτός είναι η αρχή ενός εντελώς νέου κύκλου του Πλούτωνα.

❤️Αυτό ήταν σημαντικό τους τελευταίους μήνες με τον ανάδρομο Πλούτωνα, καθώς οι ανάδρομοι έχουν περισσότερο υποσυνείδητη, καρμική ενέργεια (ήμασταν σε συντονισμό με το κάρμα του Πλούτωνα), και η χαοτική ενέργεια επιβραδύνεται όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, δίνοντάς μας την ευκαιρία να προσαρμοστούμε.

💯Με τον ορθόδρομο Πλούτωνα, είμαστε τώρα ξανά σε κίνηση προς τα εμπρός (η ανάδρομη κίνηση σημαίνει ότι φαίνεται να κινείται προς τα πίσω). Πιέζουμε προς τα εμπρός στο νέο κύκλο του επόμενου έτους για τα καλά, και τώρα, ολοκληρώνουμε τα πράγματα.

Σημειώστε ότι αυτή η στροφή σε ορθή πορεία συμβαίνει με τον Πλούτωνα σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη. Τα εξάγωνα είναι ευεργετικές όψεις, οπότε ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας παίζουν ωραία μεταξύ τους.

🩵Τα τετράγωνα είναι όψεις με πρόκληση, οπότε ο Πλούτωνας και ο Άρης δεν παίζουν τόσο καλά μεταξύ τους. Αυτή η όψη μπορεί να μας εκνευρίσει, και μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι για κάτι ή να προκαλούμαστε εύκολα.

🆘Ανάλυση Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω για ολα τα Ζώδια🆘

♈️Κριός

Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία μπορεί να σε βοηθήσει να δουλέψεις σε αυτές τις τελικές μεταμορφώσεις με τους στόχους σου και την πορεία που ακολουθείς, Κριέ. Πιθανότατα έχεις ξεκαθαρίσει πολύ καλά πού πηγαίνεις και πώς θα φτάσεις εκεί, και έχεις προσαρμοστεί τους τελευταίους μήνες αρκετά ώστε να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια τους επόμενους μήνες.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αναλάβεις δράση και μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις για να προετοιμαστείς καλά για πολλά χρόνια. Πάρτε τον έλεγχο, γίνετε υπεύθυνοι και ενδυναμώστε τον εαυτό σας.

♉️Ταύρος

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να δουλέψεις πάνω σε αυτό που σε παθιάζει και πιστεύεις πραγματικά, Ταύρε. Οι πεποιθήσεις σας πιθανόν να έχουν μεταμορφωθεί με τα χρόνια και έπρεπε να ανοίξετε τη ζωή σας σε νέες εμπειρίες και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξετάσει τι είναι δυνατό.

Μπορείς να δουλέψεις πάνω σε ό,τι έχει απομείνει και πρέπει να αντιμετωπιστεί και να προχωρήσεις μπροστά με πάθος, με πεποίθηση και δύναμη, έτοιμος να φτάσεις σε νέα ύψη τα επόμενα χρόνια.

♊️Δίδυμοι

Ο ορθόδρομος του Πλούτωνα σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερο χώρο για τεράστιες μεταμορφώσεις, Δίδυμε. Ο μετασχηματισμός με τόσους πολλούς τρόπους, η εξέλιξη και η άνοδος, η ενδυνάμωση και η ανάληψη του ελέγχου, ήταν όλα πράγματα που πιθανότατα έπρεπε να κάνεις με αυτόν τον κύκλο του Πλούτωνα.

Αυτή η ενδυνάμωση θα πρέπει να σας οδηγήσει σε ό,τι είναι πιο παθιασμένο για εσάς, και μπορείτε να ολοκληρώσετε τώρα οποιουσδήποτε μετασχηματισμούς.

♋️Καρκίνος

Ο ορθόδρομος του Πλούτωνα στοχεύει στις σχέσεις σου, Καρκίνε, και μπορείς να επικεντρωθείς στο να κάνεις βελτιώσεις και να ολοκληρώσεις μετασχηματισμούς που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά και να έχεις περισσότερη κατανόηση μεταξύ εσένα και όσων σε ενδιαφέρουν.

Οι συνδέσεις που έχουν επιβιώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι πιθανότατα απίστευτα δυνατές και ισχυρές και μπορείτε να νιώσετε πιο δυνατοί από αυτές τις συνδέσεις. Μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε έτοιμοι και ικανοί να ξεκινήσετε κάτι νέο

♌️Λέων

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας σε βοηθά να πάρεις τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου, Λέων, και μπορείς να κάνεις μικρές αλλαγές που έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Ελπίζω να έχεις ενδυναμωθεί περισσότερο με τα μικρά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και είσαι έτοιμος να εστιάσεις την ισχυρή σου ενέργεια στις σχέσεις και τις διασυνδέσεις σου.

Μπορείς να νιώσεις ιδιαίτερα παραγωγικός τους επόμενους μήνες.

♍️Παρθένος

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας σου επιτρέπει να συνδεθείς περισσότερο με την καρδιά σου, Παρθένε, και μπορείς να δουλέψεις πάνω στην ολοκλήρωση των μετασχηματισμών στις ερωτικές σου σχέσεις, με την ίδια την αγάπη, δημιουργικά ή επηρεάζοντας την ικανότητά σου να εκφράζεσαι. Θα πρέπει να αισθάνεστε ότι έχετε μια δυνατή καρδιά μέχρι τώρα και είστε παθιασμένοι με αυτό που δημιουργείτε.

Μπορείτε να κυνηγήσετε τον έρωτα τους επόμενους μήνες, φέρνοντας περισσότερη αγάπη στη ζωή σας και στις ζωές των άλλων.

♎️Ζυγός

Ο ορθόδρομος του Πλούτωνα σου επιτρέπει να συντονιστείς περισσότερο με τα συναισθήματά σου, Ζυγέ. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω πιθανότατα σε έχει ωθήσει να δημιουργήσεις μια ισχυρή σύνδεση με αυτά που νιώθεις, να ενδυναμωθείς από τα συναισθήματά σου και να κινητοποιηθείς από αυτά. Πιθανότατα πήρατε τον έλεγχο του σπιτιού και των οικογενειακών θεμάτων και δουλέψατε για να μετασχηματίσετε παλιά συναισθηματικά ζητήματα ως αποτέλεσμα.

Η συναισθηματική σας δύναμη είναι πιθανότατα απαράμιλλη τώρα.

♏️Σκορπιός

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας σε βοηθά να εργαστείς σε τελικούς μετασχηματισμούς που επηρεάζουν το μυαλό, την επικοινωνία και τα σχέδιά σου, Σκορπιέ. Πιθανότατα έχεις πάρει τον έλεγχο του μυαλού σου αρκετά με τα χρόνια και είσαι πιο ισχυρός ομιλητής, κάποιος που οι άλλοι παίρνουν στα σοβαρά και ακούνε, και είσαι πιο παθιασμένος με τις ιδέες και τις απόψεις σου.

Τους επόμενους μήνες, μπορείτε να οριστικοποιήσετε σχέδια που δουλεύατε, να ολοκληρώσετε τη δουλειά με μια ιδέα ή να κάνετε μια μεταμόρφωση που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα,.

♐️Τοξότης

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας ενισχύει την έντονη ενέργεια για σένα, Τοξότη, και πιθανότατα θα πρέπει να δουλέψεις για την ολοκλήρωση κάποιων σημαντικών μετασχηματισμών. Αυτός ο κύκλος ήταν δύσκολος για εσάς και πιθανότατα χρειάστηκε να υπομείνετε πολλά περισσότερα από όσα είναι ικανά να υπομείνουν, αλλά επιβιώσατε και, όπως ο φοίνικας που είναι ο Πλούτωνας, αναγεννηθήκατε από τις στάχτες.

Θα πρέπει επιτέλους να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

♑️Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας γίνεται ορθόδρομος στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, και εσύ ήσουν ο στόχος του Πλούτωνα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό πιθανότατα προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις κατά καιρούς, αλλά σας οδήγησε επίσης να γίνετε τόσο δυνατοί, μια απόλυτη δύναμη, και να συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας. Αυτό που είστε τώρα είναι πιθανότατα πολύ διαφορετικό όχι μόνο από αυτό που ήσασταν, αλλά και από αυτό που νομίζατε ότι θα έπρεπε να είστε.

Οι όποιες εκκρεμοτητες έχουν απομείνει από το ποιος είστε ως άτομο μπορούν να επικεντρωθούν τους επόμενους μήνες. Πάρτε τον έλεγχο, ενδυναμώστε τον εαυτό σας και αναπτυχθείτε μέσα στη δύναμή σας.

♒️Υδροχόος

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας μπορεί να ενεργοποιήσει τους μετασχηματισμούς που δουλεύεις παρασκηνιακά και μόνος σου όλα αυτά τα χρόνια, Υδροχόε. Αυτός ο κύκλος ήταν ήσυχος εξωτερικά και όσο το δυνατόν πιο δυνατός εσωτερικά. Πιθανότατα έχεις κάνει απίστευτες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά το έκανες μόνος σου και χωρίς να λάβεις καμία προσοχή γι' αυτό μέχρι στιγμής.

Αυτό όμως μπορεί να αρχίσει να αλλάζει τώρα, καθώς οι άλλοι αρχίζουν να παρατηρούν πόσο πολύ έχετε αλλάξει, πόσα έχετε καταφέρει ή πόσα έχετε χτίσει

♓️Ιχθύες

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας μπορεί να εστιάσει σε τεράστιες αλλαγές για τις οποίες εργάζεσαι, Ιχθύ, και μπορείς να προσπαθήσεις να τις ολοκληρώσεις τώρα. Μπορείς να πάρεις τον έλεγχο των αλλαγών που βιώνεις, και αυτές οι αλλαγές μπορούν να σε βοηθήσουν να ενδυναμωθείς.

Θα πρέπει να αισθάνεστε ανεξάρτητοι, να αγκαλιάζετε την ατομικότητά σας. Τα όνειρά σας μπορούν να είναι δυνατά και μπορείτε να τα διεκδικήσετε .

Μεγιστοποιήστε το χρόνο σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

Αυτό είναι το τέλος ενός κύκλου και η έναρξη ενός νέου, μπορεί να είναι πρόκληση να προσαρμοστείτε στον κύκλο αυτό. Δώστε στον εαυτό σας το χώρο και το χρόνο.

Ο Πλούτωνας προχωράει, το ίδιο και εμείς, και αυτό το διάστημα τώρα είναι ένα διάστημα για να τελειώσουμε ό,τι ξεκίνησε και να ετοιμαστούμε για το νέο που έρχεται.

Ακας Ταρω, #ταρω #ζωδια #αστρολογια #ακας #προβλεψεις #ταρο #ταρω #ταρωπροβλεψεις #αστροταρω